A szélcsengő

A szélcsengő

113
A szélcsngő, a harmónai eszköze

A szélcsengő a legkedveltebb Feng Shui eszközök közé tartozik. Akik nem tudják, hogy a szélcsengő egy Feng Shui eszköz, azok is szívesen használják lakásuk, kertjük dekorálására, hiszen szépek, és hangjuk is kellemes. Persze a szélcsengők a megfelelő helyen elhelyezve segítik az anyagiak fellendítését, vonzzák a barátokat, harmóniát és egészséget teremtenek a családban.

A szélcsengő az áramlás segítője

A szélcsengők egyik haszna, hogy segítik a Chi (életenergia) áramlását, feloldják az energia-blokádokat, amelyek problémákat okozhatnak az ott lakóknak, emellett pedig képesek a káros Chi-t hasznos Chi-vé alakítani.

Ahhoz, hogy mindez működjön, a szélcsengőket megfelelően kell alkalmazni. Egyik legfontosabb szabály, hogy méretük legyen mindig arányos a helyiség méretével: a túl kis szélcsengők nem biztos, hogy elegendőek egy nagyobb helyiség energetikai problémáinak orvoslására.

A “szerencsének” több fajtája van (anyagi, párkapcsolati, karrier, stb.), ezek aktiválására megvannak a megfelelő szélcsengők. Jellegüket, felhasználási területüket elsősorban a csengők (rudak, vagy csövek) száma határozza meg.

  • A vágóélek és gerendák által keltett negatív energiákat öt rúdu szélcsengővel vagy csengősorral javíthatod.
  • Akkor is 5-ös szélcsengőre van szükséged, amikor általánosságban szeretnéd a szerencsét aktiválni. Az 5-ös szélcsengő képes legyengíteni a negatív energiákat, ez által erősödik a pozitív energia.
  • A jó szerencse bevonzására hatos, vagy nyolcas szélcsengő ajánlott.
  • Két szemben álló ajtó közé is öt-, vagy hat rúdu szélcsengőt érdemes használni.
  • Az olyan szélcsengő, mely rúdjainak száma osztható 3-mal, az anyagi szerencsét aktiválják: 3-as, 6-os, 9-es, 27-es, stb)
A szélcsengő ideális helye a lakásban

Teheted a bejárati ajtóhoz, az ablak elé,  a falra egy konzolra a nappaliban, mennyezetre erősítheted a folyosón. Gondold végig, mit szeretnél, és aszerint alkalmazd a szélcsengőket.

Szilvásy Judit okl. mérnök
Feng Shui oktató-tanácsadó
www.fengshuibolt.hu

 

 

 

Hasonló cikkek

386