Ádám-Díj, avagy a megbékélés és derű kitüntetése

Ádám-Díj, avagy a megbékélés és derű kitüntetése

745
Ádám-díj

2016. március 7-én először rendezték meg az Ádám-díj átadót, a Rózsavölgyi Szalonban, ami a megbékélés és a derű kitüntetése a mintaférjek számára.

Annyi ostobaság hangzott már el a női és férfiszerepekről, annyi a harc, az értelmetlen, önmagáért való durvaság a közéletben, oly mértékig tűnt el a humor és a derű a hétköznapokból, hogy három hölgy – Dr. Szűcs Andrea ügyvéd, V. Kulcsár Ildikó író-újságíró, és Zimányi Zsófia kulturális menedzser, színházigazgató – létrehozta az Ádám-Díj civil társaságot.

Célja, hogy oldják a kiélezett nő-férfi ellentétet, és felmutassák: igenis vannak igazi férfiak, akik egyenrangú társak az élet minden területén és maguk is egyenrangú társként viszonyulnak párjukhoz, szeretetben, harmóniában, méltó társként lehet velük együtt élni.

Mondják, hogy a sikeres férfi mögött mindig van egy nő, de általában a sikeres nő mögött is áll egy segítőkész, együttműködő és önzetlen FÉRFI. Persze a női sikerességet tágan értelmezik. Nem csak azokat tekintik sikeresnek, akikre reflektorfény vetül, hanem mindenkit, aki harmóniában él önmagával. Akár céget vezet, tanít, ír, színházat csinál, a tudományban teljesít magas színvonalon, akár boldogságra képes gyereket nevel.

 

2016-ban Ádám-díjat kapott:

Dr. Szilágyi Zoltán (közgazdász, coach, mediátor)

Valló Ágnes – „Szó nélkül vette tudomásul, hogy nálam legfeljebb a nap süt.”

A teljes laudációt IDE KATTINTVA olvashatod el!

 

Horváth Levente (épületgépész, kereskedő, kétszeres IRONMAN Mosonmagyaróvárról)

Bedi Judit – „Nos, az én férjem vasember… ez akár válóok is lehetne”

A teljes laudációt IDE KATTINTVA olvashatod el!

 

Jánossy Tamás (közgazdász)

 DSC_0186

Figyelem: 2016. március 8-tól várják azon hölgyek leveleit az adamdij@gmail.hu e-mail címre és egy később nyilvánosságra hozandó honlapon, akik szeretnék, hogy 2017-ben a férjük-társuk Ádám-díjas legyen. A levelek alapján választják majd ki a jövő év Ádám-díjas trióját.