Ajándékozz magadnak egészséget!

Ajándékozz magadnak egészséget!

A MAUNAWAI PI víz képes az emberi szervezetet a legjobb teljesítményre késztetni.

Erre tényleg igaz, hogy mindenkinek ajánlott! Fogyaszthatják csecsemők, gyermekek, felnőttek, sportolók, fogyókúrázók, idős emberek, egészségesek és betegek egyaránt.

 

Mi az Élő PI-víz készítésének titka?
Négy alapelv, ami különlegessé teszi  a  MAUNAWAI PI- vizet
 • szűrés
 • információadás
 • harmonizálás
 • biológiai rendelkezésre állás

A MAUNAWAI® szűrőrendszer működésekor a csapvíz – akárcsak a természetben – különböző szűrő rétegeken keresztül szivárog át, egészen addig, amíg frissítően kellemes és tiszta víz nem áll a rendelkezésünkre. A szűrési folyamat nyomás kifejtése nélkül történik, így a víz megőrzi kristályszerűen rendezett molekula láncait, klaszterszerkezetét.

A MAUNAWAI PI-víz készülék nem szűri ki a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat, viszont harmonizálja és optimalizálja azok arányát. Ennek következtében optimálisan tud sejtjeinkben hasznosulni. A Maunawai PI-víz teljesíti azokat a követelményeket, melyet a sejtvízzel szemben felállít. A PI-víz gyorsan és csekély energiafelhasználással kerül a sejtbe.

Mi az, amit kivonunk a csapvízből?

Nagyon fontos, hogy szennyezőanyagot kíméletesen eltávolítsuk a csapvízből, mielőtt megindulna a strukturálódási és energetizálódási folyamat. Nincs szükségünk a szennyezőanyagokra, sem az általuk közvetített elektromágneses információra.

 

Előkészítő Fázis – Fizikai szennyezőanyagok eltávolítása
 • Kerámia előszűrő egységen keresztül történik. A kerámia pórusainak mérete csupán 0,1μm, így még a baktériumok nagy része sem jut át rajta. Kiszűr mindenféle vízben áramló szennyezőanyagot ( homok, iszap,por, rozsda, iszapba adszorbeálódott szennyező egyéb anyagok)
 • PAD- előszűrő egység eltávolítja a nitrátot szervetlen kalcium, magnézium sókat, és egyéb kémiai szennyeződések előszűrése is a feladata.
Szűrőfázis – kémiai szűrés, gyógyszer + hormonszűrés
Ez mind benne van a csapvízben, amit megiszunk? Igen, ki kell szűrni!
 • Speciális High-Tech aktívszén. Ez a szűrőegység mindenféle kémiai anyagot, nehézfémet, rovar és növény védőszer maradványt, Policiklusos aromás szén-hidrogéneket, a trihalogénmetánokat, gyógyszer és hormonmaradványt is eltávolítja.
 • Ioncserélő „kvarchomok” lágyítja a vizet megköti a nitrátot.

 

PI víz aktiválása
 • Turmalin kerámia, ez elősegíti a természetes klaszterképződést, növeli a víz energiaszintjét.
 • PI-Alcalina –Bio-kerámia mátrix, optimalizálja az ásványi anyagok szintjét, vízstruktúrát képez, lúgosítja a vizet
 • Tiszta PI kerámia, mely képes finom nemkívánatos rezgéseket és szabadgyököket megkötni
 • EM-kerámia-kálcium, elektromágneses energetizálási folyamat, a természetes egyensúlyt véglegesítése. Probiotikus, az életet támogató rezonanciamezőt hoz létre, mely nem jelent alkalmas környezetet patogén csírák és degeneratív kórok számára, mivel rezgésspektrumuk eltérő.
 • A Sango korall mely képes az ásvány-ion tartalmat és a víz pH-ját szabályozni, nagyban növeli a víz redoxpotenciál értékét is.
 • Hegyi kristályok feltöltik a vizet természetes energiájukkal, és növelik a redox potenciált azáltal, hogy megnövelik a folyadék elektronegativitását.
 • Zeolit ásványok – nagy porozitású biokatalizátorok – megkötnek olyan káros mikromolekulákat is, mint pl. az ammónium és az arzén, és a Pi-kerámiákkal összjátékban optimalizálják a vizet. Az ásványi kövek az ásványi anyagok olyan speciális összetételét biztosítják, melyek rendkívül fontosak az emberek számára. Ezek az ásványi anyagok nyomokban adódnak a vízhez, és hozzájárulnak a MAUNAWAI® pi-víz enyhén lúgos állapotához.
 • Mágneses csap: finom mágneses mező

forrás:  www.manuawai.hu   www.piviztisztito.hu

Mitől működik?

A víznek jól leírható, vizsgálható szerkezete van.

A vízben nem csak a hidrogén és az oxigén molekulák között van kémiai kötés, hanem a hidrogén atomok között gyenge un. hidrogénhíd-kötés jön létre. A hidrogén-hidak száma és erőssége határozott szerkezetet biztosít a víznek. A vízben elhelyezkedő, maximális, azaz négy hidrogén-híd kötést tartalmazó, azonos forgásirányú protonokkal rendelkező egységet klasztereknek nevezzük. A teljesen rendezett szerkezetű víz klaszterekből áll.

A szűrőfolyamat során a Maunawai Pi-víz jellemzői nagyon közel kerülnek a sejtjeink belsejében levő intracelluláris folyadék tulajdonságaihoz.

A Pi technológia a víz kémia és energetikai tulajdonságát optimalizálja, klaszter méretét lecsökkenti (az összekapcsolódó víz molekulákat klaszternek nevezik), így az könnyebben felszívódik.

A Pi-víz hexagonális kristály szerkezetűvé válik, azaz a klaszterei 6 molekulát fognak tartalmazni, míg bármilyen más víz klaszterei 16, de akár 50 molekulát is tartalmazhatnak.

A rendezett, kis klaszterű szerkezet, és az ideális energiaszint megkönnyítik a sejtmembránon történő áthatolást.

Végül álljon itt két idézet kommentár nélkül:
„…A víznyalábok (klaszterek) oszlopokból állnak, amit a Pi technológia kisméretű hatszögletű (hexagonális) víz klaszterekké alakít. Melyek beleilleszkednek és áthatolnak az emberi sejtmembránok hatszögletű csatornáin, ahol gyorsan ki tudják fejteni jótékony hatásukat és kimossák a szennyet…” (Water as a Communicator – Institute of Heartmath Research Center).

„…Az öregedés a szervezetek, szövetek és sejtek hatszögletű vízcsomóinak elvesztése és a teljes test víztartalmának csökkenése. Ha újra bevisszük a hatszögletű vízcsomókat a testbe, megnő a vitalitásunk, lecsökken az öregedési folyamat, és megelőzzük a betegségeket…”
( Molecular Water Environment Theory: – Dr. Mu Shik Jhon.)

Amennyiben szeretnél többet tudni a PI vízről, látogasd meg weboldalunkat: http://www.piviztisztito.hu/maunawai_viztisztito.html

Jancsik Péter

+ 36 20 4471677

info@piviztisztito.hu

www.manuawai.hu    www.piviztisztito.hu

Játssz és Nyerj!

Hasonló cikkek

58

51