ALIZBAR hárfaművész koncert az ÉletFény Központban

ALIZBAR hárfaművész koncert az ÉletFény Központban

492
Amikor valami különlegesre vágysz, nem kell feltétlenül világgá menned!

Keresd a Boldogság Kék madarát? A Lélekből fakadó szépség kiáradása, létrehozza a boldogság érzetét, bárhol is légy Te magad!

Hiszen ahogy a Lélek maga határtalan, úgy az érzelmek, érzések kiáradása sem ismeri a korlát fogalmát.

A zene ennek gyönyörűséges eszközeként, nem csupán az öröm érzését adja át testnek-léleknek. Kutatások tucatjai igazolják, hogy a zene rezgéseinek, a test sejtjeire gyakorolt hatása olyan harmonizációs folyamatokat indít el, amelyek beindíthatnak öngyógyító folyamatokat is.

 

Csak vágyj a jóra!

Elég csak az érzés, ami azt erősíti, hogy jól lenni, áldott dolog. Nem akarni, és nem tenni kell a jót, hanem megélni és átélni a jó érzést. Mert a tapasztalat a legerősebb hajtóerő, a legteljesebb motiváció. Engedd és élvezd, hogy egyszerűen csak megtörténjen. És amikor létrejön az érzés, amikor átitatja a test legrejtettebb zugát is, akkor már tudod, hogy mi miért történik meg veled? Akkor már VAN összehasonlítási alapod, mi a különbség a harmónia és a diszharmónia között.

Amikor könnyű a választás

Alizbar a zene mestere. A moldáviai zenész, mesemondó, zeneszerző kezében a hangszerek úgy szólalnak meg, mintha angyalok énekét hallgatnánk. Szavak nélkül is megszólaltatva a szív húrjait. A zene hangjaival szól hozzád! Szerzeményei a lélek táplálékai. A zene terápiás hatása nem orvoslás, mégis gyógyító erővel bír. Egy évtizede, elhivatottan érkezik Magyarországra, hogy itt is elhelyezze a szeretet misztériumát a szívekben.

Április 2.-án, az ÉletFény Központban Te is megtapasztalhatod a zene szárnyalásának biztonságos közegét. Átlépve a gondolat korlátján, felszabadítva a belső határokat, megtapasztani Éned csodáit, a kollektív élmény meghatványozó erejével, ez ALIZBAR koncertjének varázslata.

Tarts velünk!

 

https://www.facebook.com/events/778026899026963/

https://www.facebook.com/AlizbarMagyarorszagon/?fref=ts

Szeretettel várunk!

Domin Mónika

+36 70 215 0223

ÉletFény Központ

www.eletfeny.hu