Az alapokkal kell kezdeni!

Az alapokkal kell kezdeni!

Tavaszi nagytakarítás
Víz, víz, tiszta víz…

Amikor a víz nem tiszta, olyan anyagok és fertőzésre alkalmas organizmusok is bekerülnek a szervezetbe, amelyek nagyon komoly betegségeket okozhatnak.

„Feldolgozott” víz

A cukrozott, ízesített üdítők szintén számos adalékanyagot juttatnak el a sejtekhez, amelyek egyáltalán nem szolgálják a szervezet egészséges működését!

Mi van a gyógyteákkal?

Vannak egészségmegőrző teák. Azonban egy percre se feledjük el, hogy még a gyógytea is vízből készül. Ezért hatékonyságát, egészségtámogató tulajdonságát nagymértékben fokozhatja, ha egészséges, élő vízből készítjük el.

Akkor most ihatjuk a csapvizet?

A víz hozzáférése a családok számára elsősorban a vezetékes víz, amit a háztartásokba a szolgáltató juttat el. Ahhoz, hogy a szervezetünk számára a víz ne csak elengedhetetlen, hanem egészséges is legyen, érdemes víztisztító készülékkel szűrt vizet fogyasztani.

  • A csapvíz iható, de a rendszer, ami hozzánk elszállítja, hordozhat szennyeződéseket. A csapvíz ihatóvá tétele óhatatlanul vegyszerek használatával történik! Ennek nyomai ott vannak a vízben.
  • A szűrt víz már egy komoly lépés. Azonban a szűrt víz még nem élő víz, csak tisztább víz. Egészségtámogató tulajdonságokkal nem bír.

 

A PI víz több,  mint szűrt víz!

A PI víz nem egyszerűen szűrt víz. A készülékek kiszűrik a fenti összetevőket, amelyek nem szolgálják a szervezet egészségének fenntartását. Azonban itt ennél többről van szó. Ahogy arra már korábbi cikkeinkben rámutattunk, a PI víz ÉLŐ víz. A természetben megfigyelt folyamatokat figyelembe véve dolgozták ki a készülékek megalkotói azokat a folyamatokat, amelyen a csapvíz keresztülhaladva, azt a rezgéstartományt veszi fel újra a víz biokémiai értelemben, amely egészségesen táplálja a szervezet működését. Ezért érdemes a PI vizet választani. A gyermekeink szempontjából pedig kifejezetten ajánlott, hiszen a fejlődésben lévő szervezet számára kiemelten fontos az egészséges víz biztosítása. Hiszen a szervezet kellő hidratáltsága elengedhetetlen életfeltétel. Az viszont nem kérdés, hogy ami bekerül a szervezet biokémiai körforgásába, az hatni is fog a szervezetre.

Ne csak az ételedre figyelj!

Azt már egyre többen felismerték, hogy a táplálkozásuk minősége nagymértékben befolyásolja a közérzetük mellett, az egészségi állapotukat is. Sokan figyelnek oda a napi finomított cukor bevitelre, a szénhidrát források megválasztására. Egyre többen veszik figyelembe a glutén fogyasztás kapcsán elterjedő információkat. Számos családban szempont a vegyszermentes alapanyagok beszerzése. Érdemes ugyan ilyen körültekintéssel lenni a vízfogyasztás terén is! Hiszen az orvosilag is ajánlott, napi 2-3 liter folyadékbevétel, aminek nagy százaléka ivóvíz formájában kerül a szervezetbe, legalább olyan fontos alkotóeleme a szervezetnek. Tehát nem maradhatunk közömbösek a téma iránt, hiszen az egészségünk lehet a tét. Élj egészségesen és légy szabad. Ehhez nem kell más, mint, hogy a legegyszerűbb módjait válaszd az egészséges élet elérésének. A PI víz egy ilyen lehetőség.

A PI víz éppen arra képes, hogy a megfelelő értékű vízbevitelt biztosítsa. Ez nem egyszerűen csak az egészséges folyadékbevitel alapja. A sejtek öregedését többek között a folyadéktartalom csökkentése is okozza. Tehát a molekuláris összetétel és a megfelelő mennyiség biztosítása együtt szükséges ahhoz, hogy vitálisak és egészségesek maradhassunk!

„A modern kutatások megerősítették, hogy a MAUNAWAI PI víz szerkezetében, rezonanciájában hasonló ahhoz a sejtfolyadékhoz, amiben sejtjeink lebegnek. A sejt membránja így könnyedén átereszti, ezáltal lényegesen jobb hidratáló hatás érhető el a PI vízzel.

A megfelelő minőségű víz bevitele a szervezetünkben pozitív hatást gyakorol egészségi állapotunkra. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy megfelelő mennyiséget is igyunk, mivel naponta mintegy 3 liter sejten belüli víz alakul újjá többé vagy kevésbé terhelt.”

forrás: www.piviztisztito.hu

 

Mi gondolunk Rád is!

Azért hoztuk létre azokat az eszközöket, amelyekkel nem egyszerűen csak vízhez jutsz, hanem életenergiához is, mert fontos vagy nekünk! Ahogy fontos számunkra a Bolygó is, amin élünk. Az emberi szokásoknak köszönhetően számos helyen a vízellátás ugyan eléri az iható mértéket, de ennél többre van szükség. Az egészségtudatosság új szintjére kell lépnünk. Win-win game az ember és a Föld szimbiózisában! Erre törekszünk. Ismerd meg a PI víz jelentőségét, hogy az egészség az Ember és a Bolygó együtthatásában is értelmezhető legyen.

Tájékozódj, hívj, ismerd meg a távlatokban rejlő lehetőségeidet.

Döntések és választások!

Mindenki maga döntheti el, mit választ. A víz számos formája áll rendelkezésre. Palackozott ásványvizek, csapvíz, tisztított víz, PI víz. Ahhoz, hogy az egészség megőrzéséhez tudatos döntést hozhassunk, ismernünk kell azokat a fizikai, kémiai, biokémiai folyamatokat, amelyek befolyásolják a test egészséges működését. Persze nem kell tudóssá válni! Ám kétségtelen tény, minél tisztábban látjuk az összefüggéseket, annál nagyobb spektrumban vagyunk képesek szűrni a beérkező információkat. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk ebben. Fordulj hozzánk bizalommal. Az információ hatalom. Amivel élve a legtöbbet tehetünk önmagunkért és szeretteinkért. Ha ez megvalósul, akkor mi megtettük azt, amiért azt a feladatot választottuk, hogy az egészséges ivóvíz biztosításáért harcolunk. Mert egészségesnek maradni alapvető jog mindenki számára!

Nem csak Húsvétra ajánljuk!

Szeretnénk meglepni az olvasókat egy húsvéti ajándékkal, ami nem csak az ünnepek idejére szól! Az alábbi kuponkóddal néhány termékünknél április 24.-ig, kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással kedveskedünk a Csak a Nőknek Magazin olvasóinak és a Csak a Nőknek Klub tagjainak.

Kuponkód: CSKN20170410

Felhasználható: 2017. április 11 – 24.

Kedvezmény: 10% + ingyenes kiszállítás

A kupon kizárólag Maunawai Víztisztító készülék (KINI, Mini, Color – kancsó, Qelle Piprime, Napui, Nui) vásárlása esetén váltható be. A kuponos kedvezmény egyéb kedvezménnyel nem vonható össze, csereszűrő és alkatrészvásárlásra nem beváltható.

További részletekért kattints az alábbi linkre:
https://www.piviztisztito.hu/maunawai_viztisztito.html

Jancsik Péter

+ 36 20 4471677

info@piviztisztito.hu

www.manuawai.hu

www.piviztisztito.hu

 

Játssz és Nyerj!