Az egészség a hosszú élet titka!

Az egészség a hosszú élet titka!

Az egészség az egyik alappillére az emberi életnek.

Azonban a mai urbanizált világban az egészség megőrzése koránt sem annyira egyszerű feladat. Részben az elkényelmesedő, túl technikalizált életmódnak köszönhetően, részben a megsűrűsödő feladatok miatt megemelkedő stressz helyzetek számának köszönhetően, az emberiség egy jelentős része sokkal több rizikóval kell számoljon, mint korábban. Ehhez járul hozzá a táplálkozási szokások jelentős változása. A feldolgozott élelmiszerek negatív hatása a szervezet működésére, a túlzott cukorfogyasztás. Az ajzószerek használata, az energiaitalok világa koránt sem kényezteti el az embereket az egészség alapvetésével.

Ugyanakkor egyre többen ébrednek rá, hogy ez a helyzet szinte tarthatatlan. És ha szeretnék megőrizni testük jó állapotát, vigyázni kell a kondíciójukra. Amennyiben az egészség megőrzése érdekében igényük van arra, hogy a legjobb állapotban tartsák a szervezetüket, akkor bizony tenniük kell valamit.

Mivel a napi feladatok, a munkaidő és az otthoni teendők sokkal több energiaszükségletet kívánnak, így nem csak a tisztító kúrák, az egészséget szolgáló böjtölés idején érdemes a gyümölcs és zöldség lé programokat végigcsinálni. A kellő energiaszint eléréséhez jótékonyan segít hozzá, ha a mindennapok szintjén építjük be az egészséges életmód meghatározó elemeként, a Dr.Steinberger ivóleveket.

 

Miért pont a zöldbúzafű lé?
  • Nyomelemekben, enzimekben gazdag.
  • Vitaminok és ásványi anyagok szinte mindegyike megtalálható benne.
  • A zöldbúzafűben található enzimek, rendszeres fogyasztás esetén meghosszabbítják a test saját enzimeinek életét.
  • A klorofillnak köszönhetően növeli a vörösvérsejtek számát, a sejtek több oxigénhez jutnak.
  • Magas vastartalma miatt vérszegénység esetén kifejezetten ajánlott
  • Serkenti és regenerálja a májat, ezzel segítve a szervezetnek a méreganyag kiválasztást.
  • Antioxidáns tartalmának köszönhetően több rizikófaktor csökkentésében játszhat szerepet.

 

Összetevőinek köszönhetően szinte azt mondhatjuk, hogy a zöldbúzafűlé a természet csodája. Olyan ital, amely minden sejtnek életenergiát ad.

Miért a Dr. Steinberger zöldbúzafű lé legyen a választás?

A válasz kézenfekvő! Ahhoz, hogy minden paramétert biztosítani tudjunk a mai felgyorsult világban, igencsak körültekintőnek és tudatosnak kell lenni. Az emberek jelentős százaléka egyszerűen nem tudja megoldani, hogy búzából otthoni csíráztatással, búzafű préssel oldja meg, a szervezete számára olyan fontos anyagokat. A legtöbben mindössze annyit tudnak megtenni, hogy a számukra előkészített ivólevet napközben maguknál tartják.

Nem kétséges, hogy ebben az esetben a legjobb minőséget érdemes választani. A cég olyan körültekintéssel készíti el az ivóleveket, ami igazoltan magas minőségű, egészségvédő italokat eredményez.

Emellett olyan több napos programokkal is figyelünk a fogyasztóinkra, amely a mindennapok szintjén gyorsan, egyszerűen és biztonságosan adja meg a szükséges tápanyag, vitamin és antioxidáns bevitelt.

A zöldbúzafű lé előnyei között megemlíthető, hogy a lébőjt mellett, ha valamely egészségügyi probléma miatt könnyített étrend javasolt, akkor is jótékonyan gondoskodik a szervezet energiaellátásról.

Ezért bármely élethelyzetben kiemelten javasolt a zöldbúzafű lé fogyasztásának beiktatása.

www.drsteinberger.hu