Beköszönő, avagy ki vagyok én, és mit képviselek

Beköszönő, avagy ki vagyok én, és mit képviselek

2202

Hosszú tanulási folyamaton mentem keresztül – és a mai napig is haladok ezen az úton -, ameddig 2012.tavaszán eljutottam ahhoz az önfejlesztő technikához, amit a mai napig használok, és az életfilozófiámmá lett. Először okleveles konzulenssé váltam, majd úgy éreztem egy pillanatomban, hogy szeretném én is tovább adni ezt a technikát – okleveles tanárrá váltam -, mindazoknak, akik szeretnék az életüket megváltoztatni, és egy új életet teremteni maguknak.

Amikor rájöttem, hogy csak én tudom az életemet megváltoztatni, arra törekedtem, hogy egészségessé váljak, semmi másra nem vágytam, csak erre.

Egy kedves régi munkatársamtól nap, mint nap azt a jelmondatot hallottam, hogy “Csak egészség legyen, a többit megvesszük!” Ez volt az ő egyik alaphite, ebben hitt.

Mit jelent az alaphit? Amit valamikor elfogadtál igazságodnak. Megvéd téged, és néha a tudatalatti azt gondolja, hogy olyan mintákat raktároz, ami jó neked. Ez nem minden esetben van így, viszont szeretjük a tudatalattinkat, mert biztonságban tart. Mit jelent ez? Hogy nem ugrassz fejest a Dunába, mert veszélyes. Mi az a tudatalatti minta, amit megváltoztatunk, mert már nem szolgál minket? Már nem tudsz ezzel a hitrendszerrel tovább haladni az utadon. Pl. Keményen meg kell dolgoznom minden forintért.

Ezeknek a tudatalatti mintáknak a feltárásával és elengedésével foglalkozom. Miért fontos ez? Mert ha belegondolsz, hogy 88 % -ban nem a saját gondolataid vannak a fejedben, akkor azáltal, hogy csak 12 % a Te gondolatod, vajon kinek az életét éled? Szüleidét, családtagjaidét, tanáraidét, szomszédaidét, barátaidét. Szerinted kinek az életét teremted, ha nem a Te gondolataid vannak a fejedben? Ülj le egy pillanatra és gondolkodj el rajta…

Már 4. éve folyamatosan azon dolgozom, hogy megteremtsem magamnak azt az életet, amit valójában élni szeretnék. Ezért szívvel, lélekkel képviselem ezt a ThetaHealing© Technikát, és emlékeztetlek azokra az információkra amik mindig is benned voltak, hogy Te is tudj változást hozni az életedbe, mindezt könnyedén, kényelmesen, örömtelien.

blazsek-monika

 

 

 

 

 

 

 

Szalainé Blazsek Mónika
a ThetaHealing Technika 
Okleveles Oktatója és Konzulense
 
web: www.gondolatvaltas.hu
Facebook: GondolatVÁLTÁS
Tel.: + 36 20 3647 527