Csaba Beatrix – Kapcsolati szakértő, életstratégia tervező, önismereti terapeuta

Csaba Beatrix – Kapcsolati szakértő, életstratégia tervező, önismereti terapeuta

1355

Közel két évtizede foglalkozom az életstratégiák tervezésével. Az évek során legfontosabbnak azt tartottam, CV Csaba_B (1)hogy megértsem, felfejtsem a kapcsolati rendszerek működését. Az mindenki számára nyilvánvaló tapasztalat, hogy az ember akkor sem függetlenedhet az emberi közösségtől, ha választottan egyedül éli mindennapjait. Sőt igaz ez akkor is, ha olyan élethelyzetbe érkezik, hogy nem ismeri a szüleit.

Mindaz, amit a születésünk pillanatától magunkkal hozunk, és mindaz, amit az életünk során élünk meg, hatással van ránk. Befolyásolja a döntéseinket, szabályozza a vágyaink intenzitását, tereli az életeseményeinket. Családi mintáink még a párválasztásunkba is „beleszólnak”, pro, vagy kontra.

Mindenesetre minél jobban feltérképezzük saját viszonyainkat a kapcsolatrendszerünk területén, annál inkább kapunk esélyt arra, hogy tudattalan folyamatok helyett, tudatos cselekvővé válunk. Annál is inkább, mert egyetlen döntésünk sem lehet független a többiektől. Bár a saját akaratunk érvényesülhet, a hatása azonban koránt sem egyetlen személyt érint. Legyen az családi, baráti, vagy munkakapcsolati kérdés.

Legyen szó stratégiai kérdésről, életszakasz tervezésről, vagy élet-projekt indításról, mindenképpen érdemes kapcsolati szakértőhöz fordulni.

Elérhetőség:

Csaba Beatrix

csaba.beatrix@merites.hu

+36 30 3378450

Mediációs Pont