Csodás álmok szigete

Csodás álmok szigete

Álom út a Maldív-szigetekre

Azt mondják, nem ismertük addig az igazi kék színt, amíg legalább egyszer nem jutottunk el a Maldív-szigetekre.

Akik külföldi esküvőről álmodoznak, vagy egy csodás nászútról, azoknak tökéletes ajánlat elutazni a Maldív-szigetekre. Itthon még tombol a nyár. Ez a különleges helyszín akkor is tökéletes, ha itthon már rövidülnek a napok, hűvösebbek az esték.

A szeptemberi utazás azoknak is jól jön, akinek a nyár nem a pihenésről szól. Jó néhány szakma van, ahol a nyári hónapokban csúcsosodik ki a munka. Ők jól megérdemelt pihenésként választhatják ezt a filmbe illő helyszínt.

Bakancslistás helyként bemutattam már Kuala Lumpurt. Ezt a cikket az alábbi linken olvashatod.

http://csakanoknek.hu/neked-van-mar-bakancslistad/

A különleges helyszínt kedvelőknek most a Maldív-szigeteket ajánlom. A videóban a készítés időpontjában foglalható árak szerepelnek. Aki az ajánlattól eltérő időpontban szeretne utazni, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen saját utazási irodával az év bármely szakában, bárki  könnyen összeállíthatja a legideálisabb, személyre szóló útját.

Ezt nézd meg!

Tudatos utazóink már ismerik a titkot!

Hogyan váljunk tudatos utazóvá? Ebben segít háromrészes bemutató sorozatunk:

http://csakanoknek.hu/legyen-sajat-utazasi-irodad/

http://csakanoknek.hu/legy-tudatos-utazo/

http://csakanoknek.hu/te-hogy-valasztanal/

Az utazási irodát létrehozni azért érdemes, mert teljesen függetlenné válhatunk általa. A világ bármely pontjára eljuthatunk anélkül, hogy utazási irodák ajánlatára várnánk. Személyre szabhatjuk az életünket, és megadhatunk magunknak minden speciális igényt is kielégítő egyedi összeállítást. Emellett egyesítjük az internetes foglalás adta gyorsaságot, a szervezett utakra jellemző biztonsággal. Ez a tényező különösen hasznos akkor, ha Európán kívüli célpontot választunk. Mindent egy kézben, mindent egy helyen intézhetünk.

Nincs olyan álom, ami ne lenne megvalósítható!

Mindössze néhány kattintásra vagyunk a céltól!  A saját iroda létrehozásában teljes körű segítséget nyújtunk. A videó remek sorvezető, de koránt sem kell egyedül létrehozni a saját utazási irodát. Csak egy telefon és máris érkezik a segítség. Speciális esetben azonnal hívhatóak vagyunk a + 36 20 930 8507  telefonszámon.     

Az alábbi kérdőív kitöltése nagyban segít abban, hogy személyre szabottan nézzük meg, mit kell tennie, hogy mindenki elérje a kitűzött célját és biztosíthassa családja jövőjét.
https://goo.gl/forms/Mi15Y3ckpuyVCaUw2

 

Lengyel Ildikó

utazás szakértő

+ 36 20 930 8507                

sh.invitation@gmail.com

 

 

 

Hasonló cikkek

58

51