’Dr Kemenyeczky Edit – Természetgyógyász

’Dr Kemenyeczky Edit – Természetgyógyász

2554

Dr Kemenyeczky Edit (vital) 3 ETI vizsgás természetgyógyász vagyok, parabolikus doktori címmel, fitoterápia Kemenyeczky(gyógynövénytan)  akupresszúra és fül-addiktológia szakvizsgákkal  gyakorló természetgyógyászként dolgozom

Hagyományos kínai gyógymódokkal foglalkozom, melynek  alapja 5 fő területre támaszkodik: mozgatás (masszázs), mozgás (valamilyen mozgásforma gyakorlása), táplálkozás, gyógynövények, és a test  meridián pontokon keresztül történő harmonizálása. Ezek összhangja az egészségmegőrzés alapja.

Egészség helyreállító  és egészségmegőrző kezeléseim igényes szolgáltatást nyújtanak,  nagy szaktudással, több évtizedes tapasztalattal hazai és külföldi  gyakorlattal rendelkező szakemberként , az Ön igényeit és szükségleteit messzemenően figyelembe véve.  Természetes olajokat, tiszta, paraffin-és kőolajszármazék-mentes anyagokat alkalmazok, az Ön típusának és állapotának megfelelően kiválasztva.

Kezeléseim között megtalálható a talp – és lábmasszázs, a fül akupunktúra, különböző test masszázsok.

A kezelések mellett tanfolyamokat tartok, melyek során megismerkedhetnek a test meridián rendszerével, azokkal a pontokkal, melyek masszírozásával stimulálni tudjuk a test energiarendszerét.

 

Thai talp-és lábmasszázs, talpreflexológia

A masszázs során a főbb szerveknek megfelelő területek stimulálása folyik a kezelés alatt, a szervfunkciók erősítése, salakanyagok eltávozásának serkentése, a láb bőrének megfelelő esszenciális olajokkal, vitamin készítményekkel való táplálása a cél, a láb és a talp bőrének regenerálása,  vitalizálása történik,

a diagnosztizált szervfunkcióknak megfelelő tanácsadással

 

Kiknek és mire ajánlott?

  • Emésztési problémákkal küzdőknek,
  • krónikus fáradtságban szenvedőknek,
  • stresszes állapotok esetén, mert jótékony hatással van az idegrendszerre,
  • vérkeringés serkentésére,
  • harmonikus szervműködés helyreállítására,
  • általános közérzetjavítás céljából.

 

Állapotos kismamáknak is ajánlott, a folyamatos és megnövekedett súlyterhelés kompenzálására, a láb keringésének javítására és helyreállítására.

Fül-akupunktúrás kezelés 5 NADA ponton

A talpunkhoz hasonlóan, a fül testünk és szerveink holografikus leképzése. A fül területén megtalálhatók azok a pontok, amelyek testünk szerveinek felelnek meg,  és ezeken a pontokon keresztűl lehet stimulálni, hatást gyakorolni az egyes szerveinkre. A fül pontjainak kezelésén keresztül a szervezet méregtelenítő folyamatait tudom segíteni: depressziós, ideges állapotok kezelését és mindenfajta függőségtől való megszabadulást (dohányzás, alkohol függőség, evéskényszer, drogfogyasztás,  egyéb szenvedélyek…stb).

A kezelés a  fül, 5 fő szervnek megfelelő terület pontjain (szív, máj, vese, Shenmen, szimpatikus) keresztül történik, mely folyamán

kellemes ellazulást tapasztalunk meg. 1 kezelés-csomagot, azaz 20 alkalmat, javaslok a tartós hatás eléréséhez , hetenként 3 alkalommal, majd hetenként 2 alkalommal ismételve. **********************

 

Tanfolyamok:  Egészségmegőrzés akupresszúrája

A tanfolyami foglalkozások során  megismerkedhet a  test meridián rendszerének alapjaival, és azokkal a pontokkal, melyeken keresztül befolyásolhatjuk a test energia rendszerét, fájdalmakat és blokkokat oldhatunk a testünkön, segíthetünk magunkon és családtagjainkon, elsajátítjuk a  kínai gyógymódok  több ezeréves módszereit.

A legkiválóbb mesterektől tanultam, mint Béky László, Gillich István

A hagyományos kínai gyógymódokat  Dr. Eöry Ajándoktól sajátítottam el és  Balogh Attila Kínai Gyógymódok akadémiáján szereztem oklevelet.

Önkéntesként, karitatív módon tanítom a 3-1-2 meridián gyakorlatokat.Tapasztalom nap mint nap, hogy a masszázs során az érintés, a mosoly és a jó szó  manapság    milyen fontos és szükséges az emberek számára.

 

Kemenyeczky Edit

kemenyeczky.edit@gmail.com