Egészséges reggeli shake!

Egészséges reggeli shake!

Egészséges reggeli

Ma már szinte közhely hogy az egészséges reggeli jótékony hatású.

Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt fontos, mivel kezdik a reggelt. Egy megfelelően összeállított reggeli segít, abban, hogy napközben jól érezd magad: energiát és erőt ad, jobban tudsz koncentrálni és nem utolsó sorban segít megtartani az egészséges testsúlyt. Már több tanulmányban is felhívták rá a figyelmet, hogy, akik reggeliznek általában nem híznak el. Sőt a megfelelő testsúly érdekében ajánlott reggel fehérjét fogyasztani. Ez lehet egy egészséges reggeli shake.

Tedd szokásoddá, hogy egészségesen reggelizel!

A reggeli rohanásban, készülődésben sokan elhagyják a reggelit, vagy bekapnak valamit útközben, ami nem túl egészséges.

(Helyben sütött péksütemények, fánk, pogácsa és sorolhatnánk, tele “üres” kalóriákkal, cukorral, zsiradékkal, szinte semmi fehérje, és semmi valódi táplálék.) Ehelyett inkább teljeskiörlésű gabonát, fehérjét, gyümölcsöt, zöldséget kellene enni.

Egészséges reggeli shake

Nincs időd reggel tojást vagy valami egészséges ételt készíteni, de van 2-3 perced, hogy elkészíts egy egészséges turmixot, ami tele van valódi értékes tápanyaggal? A Vi Shake turmixot gyorsan el tudod készíteni és minden szükséges tápanyag benne van, amire szervezetednek szüksége lehet.

Az egészséges reggeli chake turmix nem csak gyors és tápláló, de segít a fogyásban is, mert 25%-kal fokozza az anyagcserét, jóval kevesebb a kalóriatartalma, mint a hagyományos élelmiszereknek, kiegyensúlyozza a vércukorszintet, növeli az energiaszintet és az aktivitást, ezáltal automatikusan több kalóriát égetsz.

Az egészséges reggeli shake italok közül legjobb fehérje turmix

Ha csak egy egészséges reggelit készítesz, testsúlyod szeretnéd megtartani, vagy fogyni akarsz, a legjobb választás a Vi-Shape Shake. Könnyen, gyorsan elkészíthető, nagyon finom ízű, egészséges, tele vitaminokkal, rosttal, gyerekek is fogyaszthatják, Kóser élelmiszer. Egyedülálló TriSorb fehérjét tartalmaz.

 

Játssz és Nyerj!

Elérhetőség:

Földvári Ágnes

+36 30 656 1484

E-mail: fold.agnes@gmail.com