Éleslövészet optikával: CANON PowerShot SX520 HS

Éleslövészet optikával: CANON PowerShot SX520 HS

1042

A nem cserélhető objektíves (bridge) kategória új üdvöskéje a 42x ráközelítésre képes szuperzoom szolgálatkész mindenes.

24 mm-es nagy látószögű objektívje a tájkép és panorámafotó készítéshez jó, ha pedig ráközelítünk maximális zoomátfogással a célra, akkor paparazzo képeket készíthetünk (a lesifotózással kéretik vigyázni, személyiségi jogokat nem sérthet a fotós). Természetesen valódi célja a hatalmas ráközelítésnek a hathatós segítség a nehezen vagy egyáltalán nem elérhető helyek lefényképezéséhez.

Ekkora zoom-nál már beremeghet a kéz, de a PowerShot SX520 HS beépített képstabilizátora ezt megakadályozza. A Zoombeállító segéd automatikus üzemállásban úgy igazítja a ráközelítés mértékét, hogy a képmezőben a fényképezés tárgya mindig az előre beállított méretű legyen akkor is, ha az távolodik vagy közeledik.

Az intelligens beállító (IS) nyolcféle fotótémához képes alkalmazkodni. Elemzi a témát és automatikusan beállítja a stabilizálási módot, garantálva az éles képeket és stabil videókat. A videókat moziminőségben HD felbontással készíthetjük el.

A 16 megapixeles fényérzékelő lapka és a DIGIC 4+ jelfeldolgozóegység együttes munkája az amatőr fotózás minden lehetséges módjához bő mozgásteret biztosít.

A modell kézreálló és könnyű, úgy készült, hogy a fényképezés egyszerű és kényelmes legyen.

Aki elég elhivatottságot érez, vagy kisérletező kedvében jár, akár az összes automatikát is kikapcsolhatja a PowerShot SX520 kezelőfelületén és kap egy igen rugalmas, testreszabható tudású fényképezőgépet.

www.canon.hu