Jancsik Péter – Víztisztítás, és PI-víz szakértő

Jancsik Péter – Víztisztítás, és PI-víz szakértő

918

Az egészség, és annak megőrzése az emberek többségének akkor válik fontossá, mikor valamilyen betegséggel szembesülnek és addigi jól meg szokott életükön alapvetően kényszerülnek változtatni.  Így voltam ezzel én is.

Szeretettel köszöntelek benneteket, Jancsik Péter vagyok, apa, férj és vállalkozó. Fiatalon 24 évesen nyirokrendszeri daganatot diagnosztizálták nálam. Az orvosok azt mondták maximum két évem van hátra kemoterápia mellett, de szerencsére ezt én NEM hittem el nekik. Azóta eltelt közel 20 év. Ez idő alatt megértettem betegségem hátterét, tudatosan újra felépítettem fizikai szervezetem, megértettem, hogy a mai rettenetesen gyors, sokszor embertelen világban egészségünk megőrzésére nagyobb hangsúlyt kell fektetni, mint azt gondolnánk. Bár én úgy gondolom, hogy képesek vagyunk bármilyen betegségből meggyógyulni, de saját tapasztalatból tudom, hogy ez rettentő nehéz, és nem mindenkinek sikerül a gödör aljáról felállni. Ezért is vallom a megelőzés fontosságát!

Hosszú ideig kerestem, hogy melyik az a víz, ami a legjobb állapotba tudja tartani (hozni) fizikai testemet, majd 2010-ben a „véletlen”összeismertetett a német Maunawai PI-víz rendszerek gyártójával. A tisztított víz és a bolti PI víz már addig is ismert volt előttem, de ez az új minőség – amit megismertem – nagyon gyorsan az életem nélkülözhetetlen részévé vált. 2012 végén kezdtem üzletszerűen is foglalkozni a Maunawai PI rendszerek magyarországi forgalmazásával, miközben részleteiben megismertem a különböző víztisztítási, vízkezelési technológiákat.

Vallom, hogy ezeknek megvan a helyük és a szerepük, de azt is látom, hogy ma egy laikusnak rettentő nehéz dolga van, ha víztisztító készüléket szeretne választani, mert szinte lehetetlen eligazodni a kínálatban. Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy az átlagos víztisztító készülékek, a vizet csupán fizikailag és kémiailag tisztítják meg, miközben a folyamat alatt a víz minősége – biológiai hasznosíthatóság szempontjából – nagymértékben csökken, ami azt eredményezi, hogy lesz egy tiszta, de „halott” ivóvizünk.

Az „élő” víz és a „halott” víz közti egyik legfontosabb különbség annak információtároló képességében rejlik. Ennek alapja, hogy a folyadékban kristályszerűen rendezett vízmolekulák láncolata alakuljon ki, amelyek szobahőmérsékleten a folyékony víznek mintegy 30%-át alkotják. Ezek igen ellenálló alakzatok, meghatározott geometriai struktúrával rendelkeznek, elektromágneses jeleket is tárolnak. A minőség szempontjából a természetes víz, pl. a friss forrásvíz vagy minden sejtünkben jelen lévő magas fokon strukturált „víz” jelenti a viszonyítási pontot, így elmondható, hogy víz és víz közt óriási különbség van sejtjeink vitalizálása szempontjából.

A Maunawai víztisztító rendszer nemcsak hogy megtisztítja a vizet, de a szűrési folyamat alatt megváltoztatja a szerkezetét, így az biológiailag is aktívvá válik.  Tudni kell, hogy sejtjeink csak ilyen bioaktív környezetben tudnak megfelelően működni. A MAUNAWAI rendszer tervezésénél ezt a legmagasabb minőséget vettük figyelembe.

Dr. Alexis Carrel – Nobel díjas orvos szavaival zárnám ezt a rövid bemutatkozást.

„A sejt halhatatlan. Egyedül a folyadék, mely a sejtben található van alávetve degeneratív folyamatoknak”

„Előfeltétele annak, hogy a sejt örökké éljen az, hogy ezt az extracelluláris folyadékot rendszeresen megújítsuk. Nem minden víz tud “örök életet” biztosítani. A különbség a biológiailag aktív sejtfolyadék, és a normális csapvíz között annak fizikai felépítésében, molekuláinak térbeli elrendeződésében (geometriájában) rejlik. Ennek a rendezettségnek a zavarása betegségeket eredményez.”

Kérdéseitekkel keressetek bizalommal, mindenkinek szívesen segítek, aki szeretne magának otthon, vagy munkahelyén tiszta és egészséges vizet készíteni.

 

Üdvözlettel: Jancsik Péter

Elérhetőségeim:

Tel: 06 20 447 1677

Mail: info@piviztisztito.hu

Web: www.maunawai.hu

www.piviztisztito.hu