Légy csinos, légy trendi!

Légy csinos, légy trendi!

A női blúz reneszánsza

A blúz nem csak az üzletasszonyok viselete. Kortól függetlenül, remek darabja a női ruhatárnak egy jól megválasztott blúz. A kiegészítőkkel akár a napi jolly joker is lehet. Ma már sok nőnek kell megoldania azt a feladatot, hogy reggel elmegy dolgozni, késő délután fontos találkozója van, vagy éppen színházba megy, de nem tud közben átöltözni. Ehhez remek megoldás egy csinos, jól variálható blúz, akár nadrággal, akár szoknyával felvéve. Estére feldobhatjuk az öltözéket egy selyemsállal, vagy bedobhatunk a kézitáskánkba egy szép gyöngysort, és máris egyedivé, ünnepivé varázsoljuk az öltözéket.

Az elegancia kor független!
Modern minták, klasszikus vonalak

 

 

A 2017 tavaszi-nyári szezon fő irányvonala a nőiesség és finomság, némiképp a tavalyi évre jellemző erőteljes, kirobbanó, figyelemfelkeltő stílus ellentéteként. A divatházak repertoárja tele van olyan stíluselemekkel és ruhadarabokkal, amelyek inkább romantikusak, mint szexisek vagy harsányak.

 

 

 

Romantika minden mennyiségben!

 

Hetvenes évek revival: rövid mellénytől a teletalpúig

Nagy kedvence az idei szezonnak például anyagban a csipke vagy a bársony, ruha tekintetében pedig a hosszú szoknya, hosszú ruha, illetve a blúz. Nagyon kedveltek a lenge, finom illetve a természetes anyagok, újra hódít például a len.

 

Légy csinos, légytrendi!

Érdekesség, hogy rengeteg elemben a hetvenes évek tér vissza idén, a teletalpú cipőktől a magas derekú nadrágokon át az overallokig sok mindent elcsentek a tervezők az akkori kedvencek közül. Egy kicsit átszínezve nagyszüleink (netán szüleink) ruhatárát is felvehetjük idén. Még olyan kicsit balsikerű darabok is jelen vannak, mint a csipke fürdőruha, amely inkább szép, mint praktikus.

Kulcseleme az idei női divatnak a blúz, amely nagyon csajos és egyben nyárias, könnyed viselet. Lehet hosszú, rövid ujjú vagy ujj nélküli, rendkívül sok stílusban és hangulatban elérhető.

Visszatérő stílusjegyek

Ismét divat a nagy méretű és az ejtett vállú megoldás.

Férfi ingek női megfelelője  az egyik alapdarab a szezonban, amely meghódította a kifutókat a tavaszi-nyári bemutatókon. Ezek kicsit férfias, nagyra szabott, az oversize trendhez kapcsolódó darabok. A másik nem ruháit hordani mindig nagyon stílusos és izgalmas, még ha sok minden – például a szuperhosszú ruhaujj -, amit a modellek bemutattak, enyhe túlzás is lenne az utcán.

Azonban a divatbemutatók mindenképpen alkalmasak arra, hogy a kifutóról ellesett ötletekkel feldobjuk a ruhatárunkat!

Nagyon menők a long blúzok, az oversize modellek.

A szexi is jól áll a Nőnek!

A fél váll szabadon hagyása, valamint az ingviselés összepárosítása két vezető trendet egyesít, és nagyon szexi.

A kicsit buggyos, vállat szabadon hagyó Carmen nyakmegoldású fazont ne hagyjuk ki – akár tengerparton vagyunk, akár az irodában, hihetetlenül nőiessé és nyárivá tesz minket ez a klasszikus spanyol stílus.

Igaz, soha nincs olyan, hogy nincsen divatban, de most nagyon menő a farmer: a farmeringek a ruhatárunk alapdarabjai lehetnek idén.

Vigyázzunk a farmer farmerral való viselésével, érdemes megtalálni a mértéket. Jó tudni, a lyuggatott, koptatott verziók kicsit már kifelé tartanak a divatból.

Találd meg a saját stílusod!

 

Légy merész, légy szabad! Ajánlott minden a szezonban, ami finoman nőies, így a már említett váll nélküli, vagy félvállas blúz. A tavasz és nyár tobzódik a virágmintákban és a csíkokban, így érdemes ilyen inget választani. Egy kicsit fényes, vékony anyagú, virágos sifonblúzban elegánsan és kényelmesen tölthetünk egy meleg nyári napot is. Lehet az ingünk kismintás is, akár valami kreatív, érdekes nyomattal: ez most az igazi adu ász.

 

 

 

A képek forrása  https://www.otto.hu

https://www.otto.hu
http://blogozine.blog.hu

 

 

 

 

Hasonló cikkek

58

51