Légy Tudatos Utazó!

Légy Tudatos Utazó!

Utazni jó!

Ebben mindenki egyet ért, aki valaha is szerelembe esett az utazással.

Az utazás öröm legyen! Az üröm nem passzol a boldogsághoz!

Egyáltalán nem mindegy, hogy kivel, hogyan, hova utazol? A biztonság a legfontosabb elem. Nem kevés bosszúságtól menekül meg, aki jól választ.

A bőség zavarában megfelelő döntést?

Ha bárki felmegy a szálláskereső portálokra, szembetalálja magát a bőség zavarával. Tudatos Utazóvá kell válni ahhoz, hogy a dömpingből jól válasszunk. Nem csak a szállás minőségét szem előtt tartva, hanem az ár/érték arányt figyelembe véve is.

De honnan tudjuk, mi a korrekt ár?

Ebben segítség az alábbi videó. Lépésről lépésre vezetve az online felületen barangolót, hogyan érdemes összehasonlítani az interneten található árakat?

Tudatos Utazó, hogy válhat belőlünk?

A videó abban segít, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni. Sokszor tűnik úgy, hogy váratlanul remek, kedvezményes utat/szállást/közlekedést találtunk. Azonban a gyakorlatban kiderülhet, hogy olcsó útnak is megfizethetjük az árát kamatostól. Itt lép előre a biztonság kérdése.

Nézd meg!

Mesterkurzus?

Saját irodát készíteni, és egyedül összeállítani az út minden részletét, ijesztő is lehet! Hiszen nem mindenki gyakorlott szervező. De nem kell egyedül belevágni. Nincs szükség cég alapítására sem. Egyszerűen lehet kapcsolódni ahhoz a közösséghez, ahol tapasztalt, a saját utazások szervezésében már járatos személyek segítik az első lépéseket. Aztán már könnyen bele lehet jönni az utazásszervezésbe.

Légy a baráti köröd utazási fenoménja!

Sokan nem szeretnek az internettel bíbelődni, ezért inkább kifizetik az utazási irodák magasabb árait. Talán biztonságosabbnak is vélik, ha profi cégre bízzák magukat. De a biztonsághoz egyáltalán nem kell egy utazási iroda plusz költségeit vállalni. Nem véletlen, hogy egyre többen választják a saját szervezést, szállásfoglalást, online repülőjegy vásárlást. A saját iroda ezt tulajdonképpen egyben tudja. A közlekedéstől a szálláson át a belépő jegyekig, mindent egy körben lehet lebonyolítani, ráadásul nyelvtudás nélkül, magyar nyelven. Ez nem csak kényelmes, hanem praktikus ajánlat is! Ebben a virtuális irodában a szélesebb értelemben vett család, illetve a baráti társaság útjait is meg lehet szervezni. Ezáltal akár egy új perspektívát is kinyitva a társasági élet porondján!

Töltsd ki kérdőívünket, hogy személyre szólóan segíthessünk! https://goo.gl/forms/Mi15Y3ckpuyVCaUw2
Utazni jó?

Aki szereti, annak biztosan. Viszont fontos kelléke az utazásnak, hogy ugyan olyan boldogan térjünk haza, amilyen örömmel készülünk az útra. Ezért mindenképpen érdemes minden szempontot mérlegelve, Tudatos Utazóvá válni. Célszerűség, praktikum, ár/érték arány, választási lehetőség, szabadság és biztonság egy irodában. Kényelmesen, a saját fotelünkből! Ezért ÉRDEMES Tudatos Utazóvá válni.

Ebben segítünk mi is!

Ennek első lépéseiben segít a videó.

A két további részt megtekintheti itt!

Az első részt : http://csakanoknek.hu/legyen-sajat-utazasi-irodad/

A harmadik rész: http://csakanoknek.hu/te-hogy-valasztanal/

Jövő héten folytatjuk!

 

Lengyel Ildikó

utazási szakértő

+36 20 930-8507

sh.invitation@gmail.com

 

Játssz és Nyerj!