Lengyel Ildikó – Utazás szakértő

Lengyel Ildikó – Utazás szakértő

793
Utazz velem!

Az utazás sokkal több, mint egy tevékenység. Lélek feltöltő.

Ha megkérdezünk valakit, hogy mi az, amit nem lehet elvenni tőle, akkor a felsorolás első három tételében, legtöbben megemlítik az élményeket, amit utazásaik során szereztek. Mert utazni fenséges dolog.

Látni a világot, megismerni más nemzeteket. Csodás tájakon járni, megízlelni ételeket, bekukkantani más kultúrákba. Ízek, élmények, gyönyörűségek garmadája vár az utazókra.

El sem tudnám képzelni az életemet utazás nélkül. És mert ismerem az érzést, amikor a Lélek kicsit felemelkedik egy-egy élmény csodáinak hatására, ezért megkerestem azt a lehetőséget, amely a leginkább szolgálja az utazókat.

Mert a csodaváráshoz kell a biztonság. És fontos az is, hogy mikor, hova, mennyiért utazhatunk. Ezért gyakorlatilag saját online utazási irodámban, az online árakat az utazási irodák biztonságával ötvözve szervezem elsősorban a család és a barátok utazásait. Ezen a felületen mindent megtalálok.

Tudatos utazóként azzal járulok hozzá a Csak a Nőknek Magazin munkájához, hogy egy svájci hátterű törzs-utas klub független kereskedelmi partnereként, a legjobb ár/értékű ajánlatokat mutatom meg az utazás szerelmeseinek. Igény szerint vagy a foglalásban, vagy a saját irodához jutásban adok segítséget. A webiroda a világ 160 országának ajánlatait tartalmazza.

Természetesen tanácsot is adunk mikor, milyen részletre érdemes odafigyelni.

Igyekszem hasznos tudnivalókat megosztani az érdeklődőkkel, ezért örömmel várok minden kérdést az sh.invitation@gmail.com címen, vagy a https://www.facebook.com/Tied2011/ oldalon.

A Csak a Nőknek Klub programjain, személyesen is találkozunk!

Lengyel Ildikó                      

+ 36 20 930 8507