A magabiztos nők titkos receptje: a tökéletes intim higiénia

A magabiztos nők titkos receptje: a tökéletes intim higiénia

2049

Minden nő tapasztalhatta már, hogyha önmagával elégedett, és kiegyensúlyozott, akkor minden sokkal könnyebb. Ha a test és a lélek harmóniában van, akkor jöhet bármilyen kihívás, sikeresen tudja venni az akadályokat. Ha viszont elbizonytalanodik, rossz a közérzete, akkor mindent borúsan lát, és ez a teljesítményére is rossz hatással van.

Vonatkozik ez az intim higiéniára is. Sok nő keresi a jó megoldást a mindennapos tisztaság érzésére, amit tapasztalatok szerint víz nélkül lehetetlen elérni. Legyen bármilyen illatos is a WC papír, vagy légáteresztő is a tisztasági betét, a vízzel történő tisztálkodást semmi nem helyettesítheti. Kérdés az, hogy a mai rohanó világunkban, találunk-e olyan megoldást, ami praktikus, kényelmes és egyben higiénikus is. Erről lesz szó a továbbiakban.

Az intim higiénia a nemi szervek tisztántartását jelenti. Ez a nőknél fokozott figyelmet igényel, hiszen igen gyakoriak a bakteriális, gombás fertőzések, melyek megfelelő intim higiéniával a leggyakrabban elkerülhetők.

Szakemberek egybehangzó véleménye szerint a tisztálkodásra a legmegfelelőbb a langyos víz. Sokszor előfordul, hogy egyes nők túlzásba viszik az intim tisztálkodást, és illatosított törlőkendőkkel, tusfürdőkkel, vagy intim spray-kel tulajdonképpen többet ártanak, mint használnak.

Jó tudni, hogy az illat-, és adalékanyagok a jótékony normál baktérium flórát károsíthatják, és irritáló, allergizáló hatásúak lehetnek. Ha az egészséges flóra sérül, az teret enged a kórokozók elszaporodásának, ami sokszor gyulladáshoz, fertőzéshez vezethet.

Mindez elkerülhető egy olyan forradalmian új intim tisztálkodási eszközzel, amilyen az IntiBid, mobil bidé.

Jó közérzet mindennap

A megfelelő intim mosakodás hozzájárul a mindennapos jó közérzethez, ami pedig hatással van a hétköznapokra is. Jó közérzet nélkül egy nőnek nehéz helytállni a munkahelyén, vagy a családban.

Az IntiBid intim bidé kiegészítő könnyű beszerelése és egyszerű használata olyan megnyerő, hogy már az első nap leveszi a hölgyeket a lábukról. Ráadásul a mindennapos intim felfrissüléssel a szürke hétköznapok is jó közérzetben telhetnek.

Menstruáció alatt is frissen

A menstruációs váladék vért is tartalmaz, ezért a kórokozók elszaporodása sajnos gyorsan bekövetkezhet. Ráadásul a menses alatt kissé nyílik a méhszáj, hogy a váladék könnyen távozhasson a szervezetből, így még nagyobb a veszély a fertőzésekre.

A nehéz napokban javasolt a napi többszöri vízzel történő tisztítás, amire az IntiBid tökéletes és extra kényelmes megoldást biztosít. Hiszen a WC-re szerelhető kiegészítővel mindez a toalettben, külön öltözés-vetkőzés, zuhanyozás nélkül is könnyűszerrel elvégezhető.

Gyermekágyas időszakban is kiegyensúlyozottan

A gyermekágyas időszak komoly fizikai fájdalmakkal és lelki terhekkel járhat, a szervezet regenerálódása általában 6 hétig, vagy még tovább is eltarthat. Ilyenkor jól jön bármilyen segítség, ami enyhítheti a panaszokat, és egy kis felüdülést hozhat.

Az IntiBid, mobil bidé kényelmes és fájdalommentes intim tisztálkodást tesz lehetővé a gyermekágyas időszakban, megkönnyítve ezzel az igen csak kimerült anyukák mindennapjait.

További hasznos tanácsok az intim higiéniáról: www.intibid.hu
Forrás: www.intibid.hu

Hasonló cikkek

181