Mire vágynak a férfiak?

Mire vágynak a férfiak?

367

Arról sok szó esik, hogy mire vágynak a nők. Arról kevesebbet tudunk, mire vágynak a férfiak? Annak érdekében, hogy egy kicsit belekukkanthassunk egy Férfi gondolataiba, felkértünk egy bátor vállalkozót, hogy ossza meg velünk egy férfi nézőpontját, a nőkkel való kapcsolatról. Persze szubjektív nézőpontokkal találkoztunk. Az alábbi Férfi ön-riport, az „illetékes úr” saját gondolatait villantja meg a témában! Mindenesetre meglepő, és egyáltalán nem meglepő gondolatokkal ismerkedhetünk meg. Mire vágynak a férfiak?

Hogy mit gondolnak erről a nők? Arra mi is kíváncsiak vagyunk!

 

Riport részlet

Készült Gaston Boruval 2017-ben Budapesten 

Jó reggelt, Gaston!

– Csodásat Neked is!

Meglepődtél, amikor felajánlották neked a férfi rovat vezetését, a csakanoknek.hu oldalon?

– Igen, meglepett. Sok minden üzleti, együttműködési lehetőségről beszélgettem a tulajdonossal, Magdolnával. Eközben szóba került az egyik hobbim, a párkapcsolati problémák feltárása, megoldása és a szerelem kutatás. Magdolna egyből felajánlotta a lehetőséget, én pedig örömmel elfogadtam.

Miért érdekelnek ezek a témák?

– Mert nekem is akadtak problémáim. Szerettem volna megoldani őket.

És a szerelem kutatás?

– A vizsgálódások, tapasztalások közepette sok mindenre rádöbbentem. Többek között arra is, hogy a szerelem a legszebb dolog az életben, ha kölcsönösen kialakul mind a két félben. Ameddig ez nincs szinkronban, vagy már elmúlt az egyik félnél, akkor pedig a legnagyobb szenvedést élhetjük meg. Ami persze szintén csodálatos tud lenni.

A szerelem a kulcsa az örökké tartó boldog állapotnak.

Ezt hogyan érted?

– A hölgyek legtöbbje arra vágyik, hogy biztonságban legyen, a szeretett férfinek csak ő kelljen, viszonozzák érzelmi kötődését. Boldogan akar nyugalomban élni. Ha egy férfi szerelmes, akkor ez könnyű feladat számára, mert a szerelmes állapotban csak egy nő van a fókuszában. Ebből következik, ha ezt az állapotot fenn lehetne tartani, akkor a vágyott biztonság megadatik.

Igen, ez így egyszerűnek tűnik.

– Az is. Ennek ellenére mégsem így alakul a legtöbb kapcsolat.

Mégis, mi a baj?

– A legnagyobb baj az, hogy a hölgyek, amikor már biztonságban érzik magukat, elhanyagolják a kapcsolatuk ápolását. A férfiben a szerelem szép lassan elhalványodik, csupán szeretet formájában lesz jelen a kötődés, később talán már úgy sem. A legrosszabb váltás a hirtelen, sokk hatású váltás, amikor a férfi olyat tapasztal párjával kapcsolatban, amire eddig nem számított, nagyon szokatlan, furcsa helyzet, megjegyzés, kérés jön a felszínre. Ekkor olyan nagy fordulat is előállhat, hogy a szerelemből gyűlölet alakul ki. Ekkor már veszve van a csoda. Ha a férfi szerelmi kötődése elmúlt, akkor a hölgyek védettsége is megszűnt. A férfi ismét fürkésző vadássz lett. A korábban szeretett hölgy jó esetben egy préda marad a sok közül. Ezt pedig nehezen viselik el a hölgyek.

Mit kellene tenni, hogy ez ne így legyen?

– A feladat nagyon egyszerű. A hölgyeknek törekedni kellene arra, hogy a férfiak szerelmi állapota ne múljon el. Nem csak Karácsonykor, nem csak születésnapon, nem csak névnapon, nem csak nyaranta, nem csak havonta, nem csak hétvégenként, nem csak naponta. Mindig.

Nem gondolod, hogy ez túl nagy feladat?

– A hölgyek annak gondolják, sőt sokan felháborodva azt várják el, hogy ők legyenek elkényeztetve. Ez a gondolkodás viszont két dolgot figyelmen kívül hagy: Egy férfi primitív, egyszerű, neki menedzselésre van szüksége, amit a szeretett hölgytől szívesen fogad, azt teszi, amit a hölgy szeretne, úgy cselekszik, ami a hölgy számára kedves.

A másik fontos dolog, hogy a hölgyek menedzselési cselekedetei örömteli szárnyalásnak tűnnek abban az esetben, ha jó férfit választottak maguknak a hölgyek.

Mi az, hogy jó férfit választottak maguknak?

– Maradjon azért még nyitott kérdés a későbbiekre is!

Akkor már csak azt mondd meg, nekem, miért Gaston Boru néven jelentetted meg írásaid?

– Félelemből.

Nem értem.

– Féltem attól, hogy az igazi nevem alapján a személyem fontosabb lesz, mint az írásaim. Féltem attól is, hogy a sikertelenség közvetlenül üt vissza. Egy butaság is befolyásolt a döntésben. Magyarországon magyarként nehezebb sikert aratni. Izgalmas és egyszerű nevet választottam, ami rejtélyes is, mert az igazi nevem kitalálható belőle.

Köszönöm a riportot, remélem, folytatjuk!

– Nagyon szívesen! Várom a hölgyeket érintő kérdéseket, témaköröket! Örömmel venném, ha a klub tagjaival interaktív módon vitatkozhatnánk is a vélemények cseréjén túlmenően!

 

A kérdéseket feltette és azokra válaszolt: Gaston Boru