Mit tegyek? Jön a fürdőruha szezon!

Mit tegyek? Jön a fürdőruha szezon!

A hölgyek szeretnek csinosak lenni!

A tavaszi zöldség és gyümölcs bőség nagymértékben elősegíti azt a törekvést, hogy a testünk a legjobb formában legyen a fürdőruha szezonra. Érdemes szem előtt tartani, hogy ez nem csupán hiúsági kérdés. Kétségtelen tény, hogy a felsőruházat levételekor nem csupán a télen fellopakodott túlsúly válik szembetűnővé. A súlyváltozások nyomai is előtűnnek a bőrön. Mindez az esztétikus megjelenés mellett, az egészségmegőrzés szempontjából is fontos tényező.

Mit tehetünk az egészség és a szépség együttes megőrzéséért?

Elsődleges szempont természetesen az egészséges táplálkozás és kellő mennyiségű testmozgás. Mi ebből az egészséges táplálkozásban tudunk segítő kezet nyújtani. Ugyanis számos kutatás eredménye igazolta már, hogy a gyümölcsök és zöldségek vitamin és ásványi anyag tartalma jelentősen csökkent az utóbbi évtizedekben. Ennek következtében sokkal nagyobb mennyiség bevitele szükséges a szervezet számára, mint korábban. És ki az, aki napi több kilónyi különböző összetételű gyümölcsöt és zöldséget tud magába tömni. Emellett van még egy fontos tényező. Számos olyan zöldség van, amit a hétköznapokban az emberek a legritkább esetben rágcsálnak örömmel. Ide tartozik például a cékla, a zöldbúzafű, vagy a savanyított káposzta. Vannak olyan összetevők is, amiket a sarki ABC-be betérve meg sem tudnánk vásárolni. Ilyen például a matcha és a spirulina alga, amihez egyáltalán nem könnyű hozzájutni.

Ami nem kapható a „sarki fűszeresnél”, de a szervezetnek nagyon kell!

A Dr.Steinberger termékcsalád új termékében, DETOX-ban található matcha azért különleges, mert por állagú zöldteáról beszélünk. Ez azért fontos összetevője az ivólének, mert a porrá tört tealevél teljes egészében, és azonnal feloldódik, így tökéletesen és teljes értékűen fejti ki pozitív hatását. Vitamin és ásványi anyag tartalma mellett, antioxidánsban is nagyon gazdag.

A spirulina algának köszönhetően a szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakhoz jutunk. Az omega zsírsavakban gazdag összetevő így elősegíti az egészség megőrzését. Mivel a spirulinában nincs cellulóz, így emésztése könnyű, felszívódása gyors. Ezért bármely életkorban különösen alkalmas az ideális testsúly eléréséhez, megtartásához. Béta-karotin és vitamin tartalma segít az immunrendszernek. Kálcium tartalma miatt a csontritkulás veszélyeit is csökkenti. Cinktartalma sejtvédőként funkcionál. Krómtartalma a szív és érrendszer szempontjából teszi nélkülözhetetlenné. Ennél sokkal több jótékony hatása is van a spirulina algának, itt csak néhányat soroltunk fel. De ezekből is kitűnik, miért döntöttünk úgy, hogy a DETOX italunkba belekerüljön ez a különleges növény.

Ezek a tulajdonságok nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a test egészségének megőrzése mellett, a legjobb formába is hozzuk magunkat a nyári szabadság idejére.

Többet is tehetünk!

A DETOX mellett érdemes még a napi étrendbe iktatni a Dr. Steinberger Ananászlét is, hiszen a sikeres fogyókúrához és az ideális testsúly megőrzéséhez az ananász jótékonyan járul hozzá, köszönhetően a gyümölcs zsírégető tulajdonságának. Édes íze segít a cukros készítmények mellőzésében, azonban rendkívül alacsony kalória tartalma miatt bátran fogyasztható. Méregtelenítésnél is hatásos, mivel az emésztést felgyorsító hatásának köszönhetően gyorsabban ürül ki a szervezetből a méreganyag. Ezért nem csupán az ideális fürdőruha méret eléréséhez érdemes inni a Dr.Steinberger Ananászlét, hanem azért is előnyös a napi étrendbe illeszteni, mert az egészség megőrzéséhez a méreganyagok rendszeres és gyors eltávolítása is jelentősen hozzájárul.

Mindezeket összevetve kimondhatjuk, hogy a Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglevek a mindennapi egészséget szolgálják. Kellemes formában juttatják be a szervezetbe a szükséges tápanyag, vitamin és ásványi anyag forrást. Mindennapi fogyasztásukkal elérhetjük a sokoldalú táplálkozást anélkül, hogy ez bármilyen formában megterhelné a családot. Az már csak extra adalék, hogy a fürdőruha szezonban is jól érezhetik magukat a hölgyek, akik a Dr. Steinberger leveket választják.

www.drsteinberger.hu

 

Játssz és nyerj!