Monoszlainé Bors Ágnes: Coach, tréner, családállító, szaunamester

Monoszlainé Bors Ágnes: Coach, tréner, családállító, szaunamester

1141

Alapvetően pedagógus képzettségemnél fogva mindig is a fejlődés, a fejlesztés áll(t) az érdeklődésem középpontjában, legyen szó gyermekről, családról, karrierről, vezetőről, vagy szervezetről. Tapasztalataimat igen széles palettán szereztem.

Szívesen segítem hozzá coachként a konkrét nehézségeit megfogalmazni tudó ügyfelet a saját felismeréséhez, a saját megoldása felé.

Az önismeret-fejlesztés a családállítás módszertanával azokat az ismétlődő elakadásokat segíti elengedni, melynek megoldása a családunk múltjában van.

Szaunamesterként teret adok a befelé forduláshoz, a testi-lelki megtisztuláshoz az egészséges szaunázás szabályainak figyelembe vételével.

Tréning formában olyan különleges wellness központú 2-3 napos csoportos fejlődési lehetőséget is kínálok, melyben az általam használt technikákat a csoport igényének megfelelően használjuk.

Szeretek a jelenben lenni, a testi, szellemi és lelki fejlődésünket egységben megélni. Az összes általam használt és működtetett eszköz, módszertan ezt képviseli számomra, és ügyfeleim számára.

Ha úgy érzed, van olyan GUBANCod, aminek kibogozásához támogatást szeretnél, ha olyan személyes vagy szakmai életszakaszban vagy, ahol elakadást érzel, eszköztárammal szívesen segítek abban, hogy megtalálhasd a helyzetedhez és jellemedhez legjobban illő módszert.monoszlai-agnes

Elérhetőségem:

Monoszlainé Bors Ágnes

Telefon: 30 976 6113

E-mail: info@gubancok.hu

Skype név: monoszlaine.bors.agnes

weboldal: www.gubancok.hu
 
www.csakanoknek.hu
www.csakanonkek.hu