Nagyné Haness Rita, gyógytornász, gátizom tréner, BEMER – és sonoterapeuta.

Nagyné Haness Rita, gyógytornász, gátizom tréner, BEMER – és sonoterapeuta.

2845

A Sonoterápia® Franchise Központ szakmai vezetőjeként 20 éve a magán egészségügyben tevékenykedek, gyógytorna – fizioterápia szakterületen. Kiemelten a szív – és érrendszer, valamint a nőgyógyászat-urológia témakörében mélyedtem el.

Speciális artériás és vénás értorna, valamint gátizom torna foglalkozásokat vezetek csoportos és egyéni formában. BEMER (mágnes) és Sonoterápiás (hang) kezeléseket alkalmazok önállóan vagy  gyógytornával kombinálva. 1502260_10200321658643507_989931834_o

Több mint 25 éves tapasztalattal a hátam mögött tudom, hogy a gyógyulás akkor halad a leggyorsabb ütemben, ha a páciens megérti és tudja, hogy hogyan működik a szervezete, melyik mozdulat mire jó és miért csináljuk. Gyógytorna foglalkozásaimon ezért nem csak a tornát végezzük el, hanem felmérem az adott betegség rizikófaktorait, és megtanítom a hozzátartozó elméleti ismereteket is. Kiemelt hangsúlyt fektetek az egyénre szabott életvezetési javaslatok megbeszélésére.

Nőként és anyaként küldetésemnek tekintem a nők életminőségének javítását a medencefenéki fizioterápia segítségével. 15 éve vezetek egészségvédő tanfolyamokat, melyek témája átfogja a női létet 16 évestől 96 éves korig a megelőzéstől a terápiáig, az inkontinenciától a hüvelygyengeségig és a különböző szégyen betegségekig. Oktatom a kismedencei szerveket védő életmódot és megtanítom a gátizmok erő- gyorsaság,- és állóképesség javító gyógytorna gyakorlatait. Az Evidence Based Medicine alapján kialakított gátizom torna tréning programom a nők számára az önmegismerés új dimenzióját nyitja meg. Ez egy olyan tudás, amelyre minden, önmagára igényes nőnek szüksége van ahhoz, hogy egészséges maradjon és nő legyen a szó igazi értelmében.

Mottóm: A tetőtől talpig egészséges nő képes “megváltani a világot”.

Az önképzést folymatosan a fókuszban tartom. Hiszek a kíméletes és természetes gyógymódokban, a szervezet egyensúlyra törekvésében, az öngyógyító folyamatok aktiválhatóságában, és a fizioterápia hatékonyságában. Az én feladatom az, hogy a betegségeket megelőzni vágyókat vagy a gyógyulást keresőket teljes empátiával és minden tudásommal segítsem.

Elérhetőségem: Tel.: 30-661-7576 

1113 Budapest, Tarcali u.19.