Őssejt kezeléssel az egészségért

Őssejt kezeléssel az egészségért

ossejt-kiemelt

Őssejt kezeléssel az egészségért

 

Dr. Molnár Csaba orvos – tanár diagnosztikus szakorvos. 14 évig a Debreceni Klinikán orvosi mikrobiológiát és gyógyszertant tanított. Első kutatási témája az őssejtekkel foglalkozott, majd bakteriológiai témák kutatási területén dolgozott. Laboratóriumi diagnosztikában 2 szabadalma született. Több, mint két évtizede gyógynövény hatóanyagokkal, akupunktúrával, biofizikai módszerekkel és masszázsterápiákkal foglalkozik. Tapasztalatait osztjuk meg olvasóinkkal az őssejt aktiválásában rejlő lehetőségekről.  Számos eredményről, gyógyulásról számol be, amely a készítmény alkalmazását követően történt.

 

Milyen tulajdonságai vannak az őssejtnek?

Megújítja a sejtállományt, ezáltal megfiatalítja az emberi testszöveteket és szerveket. Elősegíti a sejtdifferenciálódást. A sejtosztódás után jól funkcionáló sejtek képződnek. Feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt, körmünk jobban növekszik. A hajhagymák fiatalításának köszönhetően sűrűbbé, dúsabbá teszi hajat. A belső elválasztású mirigyekre hatva, javul a hormonális állapot, megszűnik egész sor női probléma.

A készítmény hatásfokozója az összes természetes étrend kiegészítőnek, vitaminnak. Javul az anyagcsere, az izmok állapota feszesebb, tónusosabb lesz. A testsúly jó irányba változik. Pihentetőbb lesz az alvás, a nappali közérzet is javul. Frissebb lesz a közérzet. A családban számos problémára megoldás lehet: szív- és érrendszer, idegrendszer, ízületek, immunrendszer,  cukorbetegség, gyermekkori betegségek esetén érdemes alkalmazni.

Említhetünk-e néhány példát gyógyulásokra?

 Másodfokú égési sérülés estén 2 hét után már jól látszott a javulás. 2 hónap múlva forradásmentesen gyógyult a fején megégett kisgyermek.  A Duchenne-féle izomdystrophia az izomsejtek fokozatos pusztulásával járó veleszületett, örökletes betegség. Előrehaladott állapotban az érintett önellátásra is képtelen. Egy ilyen kórral küzdő fiatal orvosi lelte tanúsítja, hogy a betegség megállt, sőt gyógyulási folyamat indult el 3 hónappal azután, hogy a készítményt alkalmazni kezdték. Sikeresen alkalmazzák a készítményt cukorbetegeknél is. Rendkívüli eredmény, hogy autista kisgyermeknél néhány hónap alatt jelentős javulást lehetett tapasztalni. Ez nagyon figyelemre méltó tapasztalat.

 ossejt-kep

Milyen eredmények vannak, amiket a betegségeken túl érdemes tudni?

Jótékony hatású az emésztőszerv egészségét illetően. A bőr és haj regenerálódásában is komoly szerepet játszik. Az izmok működésében is meghatározó szerepe van. Ezek a tulajdonságok a mindennapi egészség és vitalitás megőrzéséhez nélkülözhetetlenek. Ezért szakmai szempontból csak ajánlani tudom azt a készítményt, ami az őssejtek aktiválását segíti elő, ezzel az immunrendszer megerősítését, és a test egészséges működését segíti elő. Azért is jelentős a készítmény-család alkalmazási lehetősége, mert a XXI. század nagy kihívása az emberi szervezet számára a környezeti ártalmak hatásának leküzdése a szervezetben. Ami nyilvánvalóan kevésbé hatékony, ha a test nem kap ehhez megfelelő támogatást. Csak ösztönözni tudom a családokat arra, hogy ismerjék meg az őssejtek aktiválásának lehetőségét.

Hogyan tudhatnak meg a témáról többet az érdeklődők?

 Telefonon és emailban is szívesen állok rendelkezésre. A kutatási területemen szerzett tapasztalataim alapján olyan információkkal is rendelkezem, amik alátámasztják a készítmény alkalmazása során nyert eredményeket. Szívesen megosztom az érdeklődőkkel azokat az információkat, amikkel saját maguk és családjuk egészségéért, szeretteik jobb egészségi állapotáért tehetnek. Konkrét betegségekkel kapcsolatban is lehet velem konzultálni. Érdemes olyanoknak is megkeresni, akiknél nincs kialakult konkrét betegség, de szeretnének a legtöbbet megtenni azért, hogy a szervezetük egészséges maradjon. A prevenció és az egészséges állapot megőrzéséhez is adok olyan szempontokat, amelyek alapján javulhat az általános közérzet. Megőrizhető a fiatalos lendület.

 

Dr. Molnár Csaba

+36 30 286 7946

E-mail: tigrissziv2015@gmail.com

http://ossejtaktivalo.eu

http://ossejt-aktivalo-laminine-drmolnar-csaba.weebly.com