Philips AE8000 a digitális néprádió

Philips AE8000 a digitális néprádió

Philips AE8000

Amit régebben az asztali rádióktól elvártunk, az mind tudja digitálisan, és még sokkal többet.

A híreket meghallgatni muszáj, az életünket és a mindennapokat alapvetően befolyásoló eseményeket első kézből kell megtudnunk. Árváltozás, metrólezárás, közelgő vihar, baleseti forgalomterelés, stb. fontos információ, nem ajánlatos kihagyni.

Nem mindenki ül napközben autóban, ahol a legegyszerűbb egy rádiót bekapcsolni és utóbb az okostelefonokból gyakran lespórolják a rádióhallgatási alkalmazást. Nincsen mindenkinek egész napos internet hozzáférése sem.

Marad az otthoni rádiózás, a helyi adóállomásokat azonban már átállították a DAB+ digitális földi műsorszórásra is, amelyek sokkal jobb minőségben szólnak, mint a hagyományos analóg FM adók. Ilyen adások vételére alkalmas rádiókkal – mint amilyen az AE 8000 – hibátlan a zeneélvezet, Hi-Fi minőségben szólhat a rádió. Kényelmes kezelését teljes funkciójú távvezérlő szolgálja, vele a memóriában könnyen tárolhatjuk az adókat.

Az AE8000 kikapcsolt állapotban az órakijelzés mellett ébreszt is, ha kell és szunyókálást is engedélyez. Régi FM adóinkon túl fogja az új DAB+ állomásokat is a körzetben. Legnagyobb áldása, hogy az internetes adóállomások éjjel-nappal fogható műsorait veszi. A világ ezernyi helyéről pop, rock, folk, jazz, komolyzene stb. műfaj szerint is csoportosíthatóan bármennyi adót be tud fogni. Ehhez csak a helyi WiFi hálózatra kell vele feljelentkeznünk és a rádió azonnal közvetíti a zenét. Elegendő az adó nevét tudni, memóriájába beprogramozható, de kereséssel is vadászhatunk adókat.

Az AE8000 megjelenésében retrós, de bekapcsolva a kékes digitális kijelző már ultramodern látványt nyújt. Ha valaki éppen a híreket és a reklámokat kerülné szívesen, az internetes szolgáltatás minderre jó válasz. Csak a zene szól megszakítás nélkül amikor ez kell a népnek. Fülhallhatót is ráköthetünk és van AUX csatlakozása is a saját vezetékes zenéink befogadására. Asztali rádióként a konnektorból kapja az áramot.

www.philips.hu

http://www.philips.hu/c-p/AE8000_10/hordozhato-radio

Játssz és Nyerj!