Philips BM50B és BM5B láncra fűzik a zenét

Philips BM50B és BM5B láncra fűzik a zenét

Philips BM50B és BM5B a fantázianeve azoknak a készülékeknek, amelyek egy lakás több helyiségét úgy hangosítják be azonos zenével, hogy semmilyen összekötő kábelt sem igényelnek. Router vagy WiFi sem kell a működésükhöz.

A Philips BM50B és BM5B mindketten tagjai egy nagyobb családnak, amelynek mindegyikét az izzylink™ saját fejlesztésű vezeték nélküli WiFi Direct összeköttetés szolgálja ki.

A tél nem enged minket a szabadban sokáig időzni. A lakásb viszont komfortosabb, ha kedvenc zenéink mindenhol szólhatnak. Akár egyszerre is, de ha úgy döntünk csak abban a helyiségben, ahol éppen vagyunk. Ez persze a konyha is lehet.

Le kell tenni egy izzylink™ képes hangsugárzót a helyiségbe, jellemzően két gombot használunk majd rajta. Az egyik gombot megnyomva a lakásban lévő izzylink™ eszközök megismerkednek egymással, a másik gombot megnyomva pedig felismerik a Bluetooth zenetárunkat hordozó okostelefonunkat vagy táblagépet. Ennyi az egész.

A példa kedvéért a lapos Philips BM50B lehet a GAZDA, van benne rádió, amely 20 adóállomást memorizál. CD-lejátszót is kapott, befogad USB memóriáról is zenéket és vezetékes (MP3-lejátszó) is megszólal rajta. Terebélyes szeteró hangzást képes teremteni és egyéb szolgáltatásokra is képes (ébresztés, stb.) Távvezérelhető és nincs helyigénye, mert a falra is felfüggeszthető. MultiPair képessége lehetővé teszi, ha a családban több telefon is van, mindegyikre fog emlékezni. Felismeri és automatikusan mindig az éppen jelen lévő készülék zenéit szólaltatja meg.

A Philips BM5B szintén két hangsugárzós, de alapvetően a SZOLGA szerepet szánták neki. A GAZDA zenéjét szólaltatja meg a másik szobában. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc rádióműsor vagy a slágerzene követ minet, ahová csak megyünk. A Philips BM5B is képes az okostelefon közvetlen felismerésére és BT vezeték nélküli megszólaltatására. Így nem kell a másik szobába szaladni a telefonért, ha a következő számra keresünk rá.

Ezt más rendszerek a falban vezett zsinórok és drága vezérlésű központok révén valósítják meg. A philips rugalmas rendszer, izzylink™ kapcsolattal bármely GAZDA készülék még négy SZOLGA üzemmódú társát képes ellátni zenével.

www.philips.hu