Philips BT110R PixelPop vízálló hangszóró

Philips BT110R PixelPop vízálló hangszóró

Philips BT110R

Az IPX4 vízállóságú praktikus Philips BT110R PixelPop hangsugárzó Bluetooth jelátvitellel kapja a zenei jeleket.

Idényjelleggel a vízparton és egész évben a kád szélére téve hallgathatjuk vele a kedvenc zenéinket. Beépített akkumulátorát teljesen feltöltve 8 órán át szólhat a zene. A tartozék USB töltőkábellel egy PC USB-kimenetéről, vagy konnektoros USB mini csatlakozású töltővel kaphat áramot. A töltést kis piros LED jelzi és ha kialszik, a Philips BT110R PixelPop teljes töltést kapott.

Tenyérnyi Philips BT110R hangsugárzóként sok mély hanggal és dinamikus hangképpel szólaltatja meg az okostelefon vagy a tablet memóriájában őrzött zeneszámainkat. A Philips BT110R tetején van a bekapcsológomb és a Bluetooth párosítást indító másik gomb. A már párosított készüléken a kék fény a folyamatos kapcsolatot jelzi.

Hátoldalán a vízálló sapka alatt a töltést biztosító aljzatot és mellette egy 3.5 mm-es minijack audio bemenetet is találunk, ha csak hordozható MP3-lejátászó, vagy más vezetékes zeneforrás áll rendelkezésre. A torzításmentes hangzást a tervezők a Philips BT110R PixelPop elektronikájában Anti-clipping határolóval igyekeznek elérni, hogy a hangszórót ne lehessen túlvezérelni.

További tartozék a pánt, amivel kézben lógatva vihetjük a hangsugárzót. Színében megegyezik a tokozás pirosával. Beépített mikrofonja segítségével a Philips BT110R mobiltelefon hívásokat is képes kezelni.

www.philips.hu