Philips SHE4205WT Flite – fülhallgató tollpihe súlyban

Philips SHE4205WT Flite – fülhallgató tollpihe súlyban

245

Philips SHE4205WT Flite néven új fülhallgatóval jelentkezett a holland cég. Nem titkoltan a hölgyek számára tervezték a fehér-bronzarany színű fülhallgatót, amit a zenehallgatáson túl telefonáláshoz is alkalmassá tettek.

A Philips SHE4205WT Flite fülhallgató nem a ‘cuppantós’ kivitel, amelyik elzárja a füljárat levegőjét. Egy basszuscsöves terelőprofil segítségével a fülkagylóba úgy ül bele, hogy a teljes hangspektrum bejut a fülbe. Vívmány, hogy mellette a külvilág zaja nincsen kirekesztve.

Ez balesetek elkerülése miatt nagyon fontos, emellett a fül egészséges légterét is biztosítja. A becuppantós kivitelű egyéb fülhallgató megoldások a gumik által irritációt, fülfáradást és levegőpangást okozhatnak.

A Philips SHE4205WT Flite tartós, törésgátlós zsinórzatot kapott, ebbe építették be a mobiltelefon hívások fogadására szolgáló gombokat. Ez egyúttal a telefonon tárolt zeneszámok meghallgatásának indiítását vagy leállítását is elvégzi.

A Philips SHE4205WT Flite fülhallgató a pehelykönnyű tervezés remeke, a fülhallgató-páros mindössze 1.3 deka zsinórzattal együtt. Észre sem vehető, egésznapos hordását sem lehet észrevenni. A bronzarany fémdíszítés hordás közben fülbevalóhoz hasonló látványt nyújt.

A Philips mindig is adott a hangminőségre, a hangsugárzók igen érzékenyek (105 dB értékű hangnyomásra képesek) és az emberi fül számára hallható hangtartományon túli átfogó hangvisszaadásra képesek.

Az elegáns, légiesen karcsú és fülbarát kivitel minőségi anyagokból és magas követelményű kidolgozással készül.

www.philips.hu