Stadler Form EVA precízen párásít

Stadler Form EVA precízen párásít

449

Stadler Form EVA nem véletlenül kapott női nevet. Újdonság az életünkben, esztétikus a megjelenésében, szorgos a munkavégzésben  és gondoskodik rólunk. A téli zárt és fűtött szoba levegőjét barátságosan és egészségesen őrzi meg.

A Stadler Form EVA svájci tervezője az ultrahangos porlasztást úgy méretezte, hogy a padlóra elhelyezett párásító akár másfél méteres magasságba is eljuttathassa a párát. Így a szoba levegőjét egyenletesen telíti és az egész szobát képes beteríteni hasznos párával. Nagy teljesítményű, akár 80 négyzetméteres helyiség levegőjét is ellátja. A szoba nedvességtartalma kritikus a tüdőnk szempontjából, ezért a kívánt legkedvezőbb páratartalmat az érzékelője segítségével tartja egyenletesen.

A Stadler Form EVA kizárja a túlzott levegő nedvesedést, mivel az érzékelő nem a párásító berendezésen belül, hanem attól távol, külön működik. Így valóban megbízható, a szobára ténylegesen jellemző páratartalmat érzékel. Be is avatkozik és ezáltal a párásító vezérlését is megoldja, mivel az érzékelő egyben távszabályozóként is funkcionál.

Vezetékek nélkül áll kapcsolatban a párásítóval. A Stadler Form EVA a 30% – 75% tartományon belül tetszőlegesen megválasztott pártartalmat önműködően tartja meg. A távszabályozóval bekapcsolhatjuk, hogy a kibocsátott pára meleg legyen, vagy – tekintettel bizonyos légúti érzékenységekre – inkább hideg maradjon.stadler-form-eva-parasito

A Stadler Form EVA fekete vagy fehér színben készül, és 5 párásítási fokozat állítható be rajta. Hatliteres víztartályában antibakteriális ezüstkocka gátolja a baktériumok elszaporodását és vízlágyító védi meg a vízkövesedéstől.

www.stadlerform.hu