Stadler Form légtérillatosító készülék család

Stadler Form légtérillatosító készülék család

Stadler Form légtérillatosító készülék választékával a svájci cég teljeskörű aroma diffúzor igényeket elégít ki. Jóllehet az összes tavasz növény elvirágzik, a Stadler Form légtérillatosító azután is működik.

A élővilág növényei tavasszal újjászületnek, a természet ilyenkor megtölti a levegőt illatokkal.

A virágok földön, bokron, fán ontják a színeket és a vonzó aromákat.

A locsolkodás alkalmával a lányok és hölgyek szintén illatfelhőbe burkolóznak.

Azonban mindez hamar elmúlik, a szirmok lehullanak, az illatfelhőtől is előbb-utóbb meg kell válni.

Az aromadús levegőről azonban lemondani nem kell. Többféle Stadler Form légtérillatosító készülék vállalkozik ennek pótlására. A Lea, Julia és Jasmine női neveket hordozó készülék család többféle szobamérethez igazított teljesítménye mindenhová megfelel.

Ultrahangos porlasztás, megvilágítható permet, szakaszos üzemmód, esteledésre kikapcsolódó működés, folyadéktartály kiürülését érzékelő automatikus leállás, akkumulátoros hordozható kivitel és még sok egyéb kényelmi szolgáltatás közül tud bárki kedve szerint választani.

A vízben oldódó aromák illatkínálatában nemcsak az orrunkat kényeztető illatok, hanem egészségmegőrző és immunerősítő aromakoncentrátumok is szerepelnek.

Egyes alkalmakhoz igazodó valamint egész évre szóló illatokkal örvendeztet meg a Stadler Form cég, akik svájciak lévén a jó levegő és főleg a friss levegő szakértői.

www.irobotcentrum.hu

Stadler Form légtérillatosító készülékek