Stylies ELARA – aromadiffúzor olajok helyett gél illathordozóval

Stylies ELARA – aromadiffúzor olajok helyett gél illathordozóval

302

Stylies ELARA aromadiffúzorral jelentkezett a levegőillatosításra szakosodott vállalat a tavasz mellé. A hagyományos cseppenthető illóolajok helyett a Stylies vállalat kidolgozott egy szilárd (gél) alapú illathordozót, amely az átlagos 30 órás illatintenzitású cseppek helyett azok 20-25 szőrösére képes, egész hónapra való illatanyag kibocsátására alkalmas egyetlen illattégely felhasználásával.

A Stylies ELARA aromadiffúzor csepegtethető illóólajokkal is ugyanúgy működtethető.

Kisméretű, majdnem kocka. A nappali kis asztalán is kényelmesen elfér, igen helytakarékos.

Kialakítása szerint háromféle – fehér, magenta és sötétszürke  –  színből választhatunk. Csakúgy, mint a kényelmes háromfajta energiaellátás lehetőségéből. 230 Voltos konnektorból hálózati adapterrel, cserélhető ceruzaelem/akkumulátorral, vagy bármely USB-s áramforrásból megtáplálva képes hasznosítani a közölt energiát.

A Stylies ELARA aromadiffúzor vezérlését a tetejére tervezett négylépéses programkapcsoló végzi el. Nyomógombja a ki/bekapcsolást, szakaszos működtetést, a visszafogott vagy intenzív  illatkibocsátást sorrendben választja. Az éppen aktuális művelet végrehajtását apró LED kontrollfény felvillanása igazolja vissza.

Leghatékonyabb használata a fentebb részletezett Stylies Aroma Gél választékkal teljesül.  Zöldtea, zöldalma, cédrus/szantál keverék és téli gyömbéres illatvilágokból bárki tetszés szerint választhat a hosszantartó friss szobalevegő zálogaként.

www.irobotcentrum.hu/Stylies