Sült padlizsános, mozzarellás, aszalt paradicsomos szendvics

Sült padlizsános, mozzarellás, aszalt paradicsomos szendvics

218
Hozzávalók:
  • 2 kisebb padlizsán
  • 1 cs mozzarella
  • 6 olajban eltett, szárított paradicsom
  • 2 g fokhagyma
  • jégsaláta
  • petrezselyemzöld
  • 3 ciabatta
  • kevés olívaolaj
a  kenyér megkenéséhez:
  • 2 ek olívaolaj
  • 1/4 mk cayenne bors
  • 1/4 mk szárított oregano
  • csipet só 
Elkészítése:

A padlizsánokat közepes vastagságúra felkarikázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalukat kevés olívaolajjal megkenjük, grill serpenyőben megsütjük.

A ciabattákat kettévágjuk, a vágott felüket megpirítjuk, majd még melegen megkenjük fokhagymával és a fűszeres olajjal.

Ráhelyezzük a jégsalátát, grillezett padlizsánokat, a tetejükre pedig 1 szelet mozzarellát és 1 szárított paradicsomot ültetünk, petrezselyemzölddel díszítjük.

Azonnal fogyaszthatjuk.

 

Jó Étvágyat!

forrás: http://azotthonizei.blogspot.hu

 

Hasonló cikkek

201

136