Szerelemfokozók

Szerelemfokozók

Nyár van, ilyenkor könnyebb szerelembe esni

A szerelem lélek-érzés. Az érzelmi testünk izzik, lángol, ennek hatására felruházzuk a szerelmünket ragyogó tulajdonságokkal. Az érzelmi izzásnak pedig megjelenik a testre gyakorolt jótékony hatása. A szívtájéki melegség, az alhasban a kellemes bizsergés, mintha ezer pillangó rajzana ki egyszerre. A kérdés az, hogy az első néhány hónap izzását, hogyan tudjuk megtartani, sőt elmélyíteni. Nem az izzás elhamvadására gondolunk. Hanem arra, hogy miképpen segíthetjük a testi érzetek, a vágy mély vonzásában átélt isteni élmények tartóssá tételét. Vagy mondjuk úgy, hogyan támogathatjuk meg a szervezetünket, hogy az érzelmeink kiváltotta ragyogást, könnyedén eljuttassuk a test minden sejtjéhez. Mert ragyogni nem csak jó érzés. Ragyogni azt jelenti, hogy felizzik körülöttünk a levegő. Jó ránk nézni. Inspiráló hatásúak vagyunk a környezetünk számára. Könnyed érzés fogja el az embereket a környezetünkben.

Amikor elmélyül a szerelem

Az első inspiráló, mindenen átvivő, vágykeltő hullám stabilizálja az új kapcsolatot. Amikor az érzelmi kötélék már létrejön, és nem a meghódítás a tét, akkor utat engedhetünk az érzelmek elmélyüléséhez. Ez már a bizalom kiépülésének szakasza. Amikor nem az a kérdés, hogy lesz a héten még egy randi? Már tudjuk, hogy akarjuk egymást egy jól sikerült éjszakán túl is. Akkor el kell kezdeni tudatosan odafigyelni arra, hogy amit elnyertünk, az a miénk is maradhasson. Ezért pedig érdemes a szerelmi életet pont olyan tudatossággal építeni, mint az élet bármely más területét.

Kint és bent is szép

Jó, de hogyan? Kérdhetnénk ártatlanul. Egészséges táplálkozással elsősorban. Megadni a testnek a minőséget, hogy a lélek ragyogásától eltöltve, kiemelhesse, megmutathassa minden szépségünket. A szerelem, az élet iránti rajongás és szenvedélyes életszeretet egyik megnyilvánulásaként. Ez nem jelenti azt, hogy akinek nincs párja, az nem szerethet szenvedélyesen élni. Szenvedélyesen szeretni az életet szingliként is lehet. Sőt érdemes. Mert a belső ragyogás, a szenvedélyes életérzés nem csak érezhető a légtérben. Láthatóvá válik a bőr ragyogásán. Az, aki nem csak békében van önmagával, hanem a szerelemérzet tölti el minden sejtjét, annak a szem körüli nevető ráncokon kívül, kevesebb ránc alakul ki az arcán. A mindig mosolygó ember szája sosem görbül le. Arca megtelik élettel. A kisugárzása pedig úgy vonzza az embereket, mint a kaptárból kiáradó méz illata a medvét.

Hogyan őrizd meg a vágyat a sejtjeidben?

Afrodiziákumokat évezredek óta használ az emberiség. Ezek a csodaszerek nem azt szolgálják, hogy a kihűlt szerelmet pótolják. Hanem arra valók, hogy az érzelmek sejt szintű jelenlétét jótékonyan táplálják. Egyféle párhuzamként, a sejtek táplálása és a lélek érzelmi táplálása szinkronban, párhuzamosan történik. Azt pedig érdemes jól megjegyezni, hogy az afrodiziákumként számon tartott ételek valóan jótékony hatásúak a szervezet számára.

Szingliknek is ajánljuk!

Ha nincs párom, minek az afrodiziákum? Ó micsoda kérdés! Azért, mert a test, a lélek és a tudat jótékony együtthatása bizony sokkal több, mint amit az ember erről gondol. Az egyedüllét nem feltétlenül magányosság. De ha valaki magányosnak és elhagyatottnak érzi magát, vajon vonzónak látja-e a magáról alkotott képet? Te milyen barackot választanál? Egy mosolygós élettel teli, már ránézésre csodás ízt ígérőt, amire rápillantva azonnal vágyat érzel, hogy beleharapj, vagy azt, amelyik láthatóan hibátlan, de nem sugárzik belőle az élet ígérete? Persze, hogy azt, ami már messziről felhívja a figyelmet önmagára! Aminek a kisugárzása is vonzó.

Afrodiziákumot mindenkinek!

Bizony! Férfinak és nőnek egyaránt. Életenergia, a sejtszintű vágy táplálása, természetes vitaminpótlás is egyben, ami elengedhetetlen a szerelem fizikai megélésének gyönyörűségéhez is.

A Flavon erre is megoldás?
Vannak olyan afrodiziákumok, amelyeket nem tudunk mindig természetes formájukban beszerezni, vagy valamely tulajdonsága miatt nyersen, önmagában nem szívesen fogyasztunk. Emellett szempont lehet az is, hogy többféle összetevő egyszerre történő bevitele, szinergikus hatásba lép egymással, és még hatékonyabban fejti ki hatását.Szerelem emelő afrodiziákumok

Gránátalma (grenadine) már az ókorban ismerték a kistermetű lombos fát, melynek kicsi, vékony levelei, vörös virágai és almaszerű termései vannak. Maga a termés kemény, benne azonban számtalan apró, lédús burok található, melyben kis magok csücsülnek. A gyümölcs Aphrodité jelképe volt, vagyis a szerelme almája volt a gránátalma – és már csak ezért is, erős afrodisztikus hatást tulajdonítottak neki. A gyümölcs C-vitamint, káliumot, kalciumot és flavonoidokat tartalmaz és erős antioxidáns hatású. 

Ginzeng  Ázsiában az egyik legismertebb orvosság és afrodiziákum, az évelő növény gyökerét évszázadok óta fogyasztják, a nyugati orvoslásban azonban csak a 16. században jelent meg. Számtalan vitamin (A, E, B1, B2, B6, B12, C), és nyomelem található benne, melyeknek köszönhetően nemcsak immunerősítő, de élénkítő és erősítő hatású is. A növény gyökeréből készült kivonat jótékony hatással van a nemi életre, úgy tartják, felébreszti a szexuális vágyat, erősíti a férfi nemi erőt, de hatása csak rendszeres fogyasztással érezhető.

Petrezselyem orvosi célokra már az ókorban ismerték és használták, az újjászületés jelképének tartották, illetve termékenységet növelő erőt tulajdonítottak neki. A gyökérből készült tea nagy adagban izgató hatású, amit a gyökérben található apiolnak tulajdonítanak. Az apiolt régen magzatelhajtásra használták, de a szülés megindításához is ezt használták, a szer enyhén pszichotrop hatású.

Kakaó kedélyállapotra ható, más néven pszichotróp élelmiszer-alkotóelemek segítik a szexuális ráhangolódást, javítják a hangulatot. Ebbe a csoportba tartoznak a koffein és teobromin tartalmú ételek, élelmiszerek. A kakaóban, így a kakaót tartalmazó csokoládékban lévő teobromin boldogságérzetet és megelégedettséget kelt. Casanova például szívesebben ivott egy csésze forró csokoládét, mint egy pohár pezsgőt. Montezuma azték uralkodó pedig csokival kínálta azokat a lányokat, akiket el akart csábítani. Vagy gondoljuk a “Csokoládé” című filmre, amelyet áthat a csokoládé erotikája. A vaníliarúd tele van hangulatfokozó illóolajjal.

 

Fahéj afrodiziákumnak is jó, mivel mindkét nemnél fokozza a libidót és a szexuális teljesítményt is.

Fokhagyma bármilyen hihetetlen, évezredek óta mint a nemi potenciált fokozó szert, afrodiziákumot ismerik. Ezért bizonyos helyeken nem is engedik meg a fokhagyma fogyasztását! Afrodiziákumként elismert hatása  több  tulajdonságának is köszönhető. Vértisztító hatás mellett van egy jelentős tonizáló hatása, másrészt serkenti a hipofízis működését és a hormonális rendszert is.

Szeretni jó!

Szeretve lenni  pedig egyenesen isteni érzés. Mert a szerelem a férfit istenivé teszi, a hölgyeket  pedig Istennővé emeli. A legjobb értelemben. Mert a szerelem együtt jár az életenergiával feltöltöttség érzetével.  Egy szerelmes ember a hegyet is elhordja. Sokkal többet képes vállalni, mint egy kevés életenergiájú, szomorú ember. A szerelem egyenesen szárnyakat ad! Repülni pedig csodás élmény. A szerelem erősíti az életbe vetett hitet. Értékessé tesz, mert megadja azt az élményt, hogy nem csak szükség van ránk, hanem egyenesen kellünk valakinek, akinek szebbé tehetjük az életét azzal, hogy szeretetet, figyelmet adunk neki. Odaadással öleljük át, és ezzel az érzéssel késztetjük arra, hogy ő is a legjobbat adja önmagából. Ha mindehhez pedig egy mély érzelmekkel átitatott testi jól lét is társul, az maga a mennyország, amely a szerelem által a földre költözik. Egyenesen mennyei adományként nekünk, embereknek. Mert szeretni jó, élni élvezet. Haszánljuk ki az itt töltött életidőt a legjobban! És adjuk meg ehhez testnek és léleknek mindazt a szépséget és jóságot, értéket és biztonságot, ami a földi létet könnyűvé teszi. Mert élni, érezni, megtapasztalni a földi örömöket, mennyei adomány. Éljük át bátran ennek minden örömét, mert ez az út a boldogság Kék madarához, ami nem repül el tőlünk, ha megbecsüljük, és tápláljuk.

Tartsd jó a tested és a lelked
Érdemes megnézni!

 

FLAVON Joy Imagefilm (HU)

https://www.youtube.com/watch?v=ZJaEAlR0EvM&feature=youtu.be      

Stresszoldó, örömfokozó, erőt adó, fogyasztó – FLAVON JOY
https://www.facebook.com/rozsa.szoradine/videos/1181851421876753/ Csak egy kattintás! Online is beszerezhető:http://healthwithflavon.com/?sponsor=M-47109

Szórádiné Páll Rózsa

Flavonmax GYÉMÁNT ELIT Klubtag

+36 30 341 8660

rozsa.szoradi@gmail.com

http://www.flavonmax.com/szoradirozsa

 

 

 

 

 

Hasonló cikkek

58

51