Szigeti Erzsébet – Életvezetési tréner

Szigeti Erzsébet – Életvezetési tréner

2678

1951 – ben születtem Lónyán. Amióta az eszemet tudom, élt bennem a gyógyítási vágy.

Szigeti Erzsébet

Babáimat gyógyítgattam, kaptak injekciót, korházasdit játszottam velük, s ugyanezt tettem kis barátaimmal is a faluban. Ma ezt úgy mondanánk, orvosnak készült a gyerek. És bár sohasem lettem orvos, de az élet vargabetűi mégis úgy hozták, hogy a gyógyítás területére vezetett az Úr.

NEM GYÓGYÍTOK, hanem felrázok, megbotránkoztatok, elgondolkodtatok, felébresztek embereket, hogy TENNI kell MAGUKÉRT, melyet csak ők tudnak, ha kell, az ÉN segítségemmel.

Életem során sok szép élményben és kihívásban volt részem, ami megtanított arra, hogy amin tudok, azon változtassak, amin nem, azon átlépjek. Nem vagyok büszke minden lépésemre, viszont hálás vagyok a tanulásokért, a növekedésért, amit ez idő alatt az Úrtól, a sorstól kaptam.

Válásom, és kudarcaim után, ma már azt teszem, amit szeretnék, minden napom örömmel teli ébredéssel kezdődik, hogy valami szépet, és hasznosat tehetek valakiért, valakikért. Az élet kegyes volt hozzám és megajándékozott egy rendkívüli új párkapcsolattal. Párom Péter elfogadása, elismerése, nagybecsülése tart meg nap, mint nap.

Kiss G. doktornővel 4 éve foglalkozok a melldaganatok titkával, s mellette teszem a dolgomat a SCIO biorezonanciával, reflexológia masszázzsal, proadjuster gerincállapot felméréssel  és terápiával, alternatív masszázzsal. Tanulok az N 21 Szabadegyetemen, a Golgota Keresztény Gyülekezetben és hintem a magokat a párommal, társammal amerre járok.

Rövid bemutatkozásom alkalmával nem mehetek végig az eddig megtett utamon, viszont elindulhat egy ismerkedési folyamat Önnel, kedves Olvasó, s remélem, én is megismerhetem Önt, amennyiben életem tanulsággal, kihívásaim megoldással, kitartásom reménnyel látja el Önt. Ha ez így lesz, már nem éltem hiába, és nem írtam le feleslegesen ezeket a sorokat.

Szigeti Erzsébet

életminőség, életvezetési tréner

Elérhetőség:

Szigeti Erzsébet

Tel: +36 70/3638094

E-mail: ertederted1@gmail.com