Tarts velünk a Tudatosság Fesztiváljára!

Tarts velünk a Tudatosság Fesztiváljára!

Mi is ott vagyunk!
Kedden nyitja kapuit az Everness Fesztivál

300 hazai és külföldi előadó érkezik a Balaton partjára, hogy megmutassa: lehet jobban, boldogabban, egészségesebben élni. Mindezt elképesztő hangulatban, kellemes környezetben tapasztalhatjuk meg. Olyan közösségi teret varázsolnak a szervezők, amelyben minden lépésnél csodás élményekben lehet részünk!  A zene sem marad el, táncosok körében érezhetjük jól magunkat, a meditációs térben és az előadói nagyszínpadon új tudást, új tapasztalatokat gyűjthetünk!

Tarts velünk, keresd a Csak a Nőknek Magazin sátrát!

Szakértőink a Fesztivál teljes ideje alatt a rendelkezésetekre állnak! Előadások, workshopok, csoportos és egyéni konzultációs lehetőségek, praktikus tanácsok, egészségtudatos ötletek, motiváló illatok, mérések, meditációk várnak benneteket a Csak a Nőknek szakértői körében. Velünk lesz Bereczk Krisztina lélekgyógyász, Haness Rita gyógytornász – gátizom tréner, Monoszlai Ági lélek-gubancokat is oldó szaunamester, Csaba Beatrix életstratégia-tervező, Medvácz Ibolya dietetikus, Mátravölgyi Kata spirituális tanítómester, Török Tina coach, Novotny Gabriella hajgyógyász is. Érdemes megpihenni, feltöltődni nálunk a forgatag közepette.

Mottónk a régi: ízek, értékek, élmények. Valódi tartalmak Igazi Nőknek. Mert ne feledjük, a hölgyek tudnak legjobban hatni a férfiakra, ezért bizony sok múlik azon, hogy a párkapcsolatban, családban a hölgyek milyen filozófiát képviselnek. Tessék kézen fogni az Urakat, és meglátogatni bennünket. Ismét fantasztikus napok várnak ránk együtt.

Itt sosem vagy egyedül!

A közeg nyitott, sokszínű és elfogadó. A programok nem csak feltöltekezésre ajánlottak. A szórakozás, kikapcsolódás, relaxáció, tudásgyűjtés mellett remek társaságot is találhatsz magadnak. Köss új barátságokat, élvezd a Balatont, a Fesztivált, a szabadságot. Építs egy remek hidat Önmagad felé.

Új helyszínen várunk!

A Fesztivál Alsóörsre költözött. Június 20. – 25. között belakjuk a Pelso Campinget és fesztiválhangulatot varázsolunk nektek.

Izgalmas témák, ismert előadók, tudás és tudatosság minden mennyiségben!

 Akikre kíváncsi lehetsz: Jakupcsek Gabriella, Vámos Miklós, Vianna Stibal, Bedő Imre. Mooji és Ken Wilber online jelentkezik be. Sebestyén Balázs a belső útjáról mesél, istentudjázik Rába Géza újságíró, énekel Palya Bea, a Belau, hangfürdővel nyugtat Bársony Bálint, koncertet ad az Anna RF. 40 jógaoktató, számtalan kortárs és rituális táncos lép fel.

A fesztivál kiemelt témája idén a környezettudatosság, erről az újrahasznosítható evőeszközöktől kezdve, az Ökolábnyom Programon át számtalan, a fesztiválon még sosem alkalmazott zöld újdonság árulkodik majd.

A rendezvényre 14 éves korig ingyenes a belépés és a szállás, illetve szívesen várják a jól nevelt házi kedvenceket is.

A fesztivál ideje: 2017. június 20 – 25., Alsóörs, Pelso Camping

Jegyvásárlás és további információk!

http://www.everness.hu/