Te hogy választanál?

Te hogy választanál?

Tudatos utazó 3.

Az előző két videóban összehasonlítottuk Európa legismertebb szállásfoglaló portálja és saját komplex utazási irodánk árait, bemutattuk a praktikákat, amelyekkel a legjobb ár/értékű szolgáltatásokat találhatjuk meg.

Mert fő a biztonság!

Utazás közben éjjel-nappal elérhető telefonon, vagy skype-on a HOTLINE, akitől magyarul kérhetünk segítséget az egyetlen felületen lefoglalt szolgáltatásokkal kapcsolatban, ha nem azt kapjuk, amit kiválasztottunk és kifizettünk a sok száz megversenyeztetett szolgáltató ajánlata közül.

Ez nem Challenge Day!

Ahogy azt korábban is említettük, nem kell számítógépes gurunak lenni ahhoz, hogy elboldoguljunk a kezelési felülettel. Az alábbi videó is segítségül szolgál, hiszen lépésről lépésre vezetjük a saját irodában való tájékozódást. Az oldalon az ismert, nagy cégek mellett helyi, kisebb társaságok, szolgáltatók is szerepelnek.

A letölthető útikönyvek folyamatosan frissülnek, így a több száz választható úti céllal kapcsolatos legfontosabb információkért, érdemes „fellapozni” őket az oldalon.

A vendégértékelések is támpontot adhatnak egy-egy szállással, szolgáltatással kapcsolatban.  Érdemes a tényleges foglalások előtt tájékozódni. Ezért érhetők el a Tripadvisor értékelései.

Maga az oldal jelenleg 15 nyelven működik.

Ezt nézd meg!

 

Mert a segítség mindig kéznél van!

A felület „Ügyfélkapcsolat” menüpontjában találjuk a telefonszámot, amelyen munkaidőben tehetjük fel kérdéseinket. Az e-mail címen pedig, a nap 24 órájában kérhetünk segítséget.

A felület ad még egy fontos elérhetőséget! Munkaidőben a jobb alsó sarokban megjelenő „FIREFLIES LIVE CHAT” megnyitásával rövid üzeneteket válthatunk segítőnkkel, a tagsággal, foglalással, technikai problémával kapcsolatos ügyekben.

 

Mi mindenre gondolunk!

A szolgáltatás lefoglalásakor, még a fizetés előtt látható, ha a szolgáltatás lemondható és az a dátum is, ameddig ezt költés mentesen megtehetjük, visszakapva a befizetett összeg 100%-át.

 

Hogyan lehetünk tudatos utazók?

Semmit sem bízunk a véletlenre. Jól megtervezett igényekhez, kiemelkedő szolgáltatásokat várunk és kapunk. Zártkörű utazói közösség vagyunk, tagsághoz tag meghívásával lehet jutni. Ez azért fontos tényező, mert amíg egy utazási iroda számára idegenek vagyunk, akik egyszerűen csak odavisszük a pénzünket, addig ebben a tudatos utazási közösségben, éppen az ismeretségen keresztül való bekerülés biztosítja, hogy mindenkire odafigyelünk. A FIREFLIES üzletpolitikája nagyon egyszerű: költsd el itt az egyébként is utazásra fordított keretedet nagyobb biztonságban és jobb feltételekkel és a kereted nagyságától függően kedvezményekben részesülsz.

Milyen utazási termékekre válthatjuk be keretünket, mi a választék?
Diamond voucher

Multi Holiday Coupon: 10 kupont tartalmaz és egy éves lehetőséget ad bankkártyás foglalásra.

Ezek az utalványok főleg az esküvői, ballagási szezonban és karácsony környékén kedveltek, mivel szabadon ajándékozhatóak és mindenki örül egy jó feltételekkel, szabadon beváltható utazási utalványnak. Az utalványok minimum 100%-ban beválthatók, leutazhatók, ahogy azt a 2. filmben bemutattam.

Utazói csomagok: egyrészt jogosultakká válunk a teljes szolgáltatási paletta igénybevételére, másrészt magukat az utalványokat is kedvezményes áron vásárolhatjuk meg. Minél nagyobb csomagot választunk, annál nagyobb kedvezményeket kapunk.

És még mindig van könnyítés

Utazási irodáknál maximum 2 részletben fizethetjük ki az utakat. Mi tagjaink kérésére lehetővé tettük, hogy akármekkora utazást is apránként össze tudjanak tenni. Ez a szakaszos vásárlás, ahol a csomagokat előre kalkulálható, havi részletekben vásárolhatjuk meg. Minden részlet pontosan meghatározott utalványt tartalmaz, amely a vásárlástól kezdve szabadon felhasználható.

Megéri?

Azt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy személy szerint neki megéri-e tudatos utazóvá válni. Mi azok véleményét ismerjük, akik már kipróbálták a saját irodát. Nekik megérte!

Aki utazni szeretne, annak segítünk az utazásra fordítandó összegéből a legjobb opciót megvalósítani.  Lehet, hogy tudatos utazóként sem költ valaki kevesebbet, mintha utazási iroda által szervezett utat választ. Azonban az kétséget kizáróan biztos, hogy jobban jár ár/érték arányban, emellett foglaláskor és utazás közben megkap minden segítséget, így biztonságban tudhatja magát és a családját, barátait.

Egy kis extra plusz! Megéri?

Aki kitölti a kérdőívünket, az sorsoláson vesz részt. A szerencsés nyertes, a következő, idei utazásához nagyker áron foglalhatja le szállását.   Az ajánlat maximum 5 szoba, összesen 10 főre, és legfeljebb 29 éjszakára érvényes!

Aki játszik, az nyerhet! https://goo.gl/forms/Mi15Y3ckpuyVCaUw2

A legszebb álom a valóra vált álomutazás. Ehhez adjuk a segítségünket.

 

Az első rész: http://csakanoknek.hu/legyen-sajat-utazasi-irodad/
A második rész: http://csakanoknek.hu/legy-tudatos-utazo/

 

Lengyel Ildikó

utazási szakértő

+36 20 930-8507

sh.invitation@gmail.com