Trust REZON fejhallgató televíziózáshoz vezeték nélkül

Trust REZON fejhallgató televíziózáshoz vezeték nélkül

985

Koncertfelvételt nézni a tévén, vagy főzési tanácsadóra koncentrálni anélkül, hogy a külvilág megzavarhatna minket – mindez csak akkor lehetséges, ha nem halljuk meg a zavaró hangokat (telefoncsörgés, gyerekvisítás, beszélgetés a szomszéd szobában), illetve mi sem örvendeztetünk meg másokat a csak minket érdeklő  műsor kényszerű hallgatásával.

Sokat segít ebben a REZON fejhallgató. Megkönnyíti a figyelem összpontosítását azzal, hogy párnázott kosarai befogják a teret, a neszek nagy része nem jut a fülünkbe és zárt kialakítása okán a műsor hangjai sem hallatszanak a szobában.

Ha magunk nem szimpatizálunk a megoldással, adjuk oda annak a családtagnak, akinek műsornézési szokásait nem tudjuk vagy nem akarjuk másként befolyásolni, mert például rosszul hall. Igy szolgáljuk a békés egymás mellett élés alapelvét.

Legnagyobb előnye a vezetékezés hiánya. 2 db AAA ceruzaakkumulátort (gyári tartozék) kell elrejteni az egyik fülkosár elemtokjában, ez táplálja energiával a vevőegységet. A jeladó a tartóállványból sugároz, a tartóállvány összekötőkábelét kell a tévé hangkimenetébe dugni. Az állvány kis helyen elfér és ráhelyezve a fejhallgatót az akkumulátorokat rögtön tölteni kezdi. Teljes töltöttség mellett kb. hét órán át hallgathatunk vele tévéadást. A töltési áramot a konnektorból nyerjük adapterrel. A fülhallgató másik kosarában ott a páros hangerőbeállító gomb, így teljes a komfort.

Alternatív megoldásként más hangforrás (MP3-lejátszó, okostelefon, stb.) is csatlakoztatható az állványra és ilyenkor 20-30 méterig is eltávolodhatunk a zeneforrástól. Kimehetünk a szabadba is, de a falak és ablakok csökkentik a fejhallgató hatótávolságát. A huzamos hordáshoz jól jön az állítható pehelykönnyű fejpánt.

www.cedrus.hu

[wpgform id=’4774′]