Trust XILO hangsugárzó

Trust XILO hangsugárzó

747
trust-xilo-hangsugarzo

Trust XILO hangsugárzó a helytakarékos és igényes notebook hangkeltő

Trust XILO hangsugárzó az egyszerű és jól kigondolt megoldás a notebook saját hangszórói helyett.

Nem kell sokat töprengeni. Az ujjnyi vékony notebook oldalába, hasfelületére, esetleg a billentyűk köré centi szélességben bepréselt hangszórókat hallgassuk? Vagy a fizika törvényeit kihasználó, nagy levegő-mennyiséget mozgatni képes Trust XILO fog szebben szólni?

Ha a Windows programhangjai pittyegnek, akkor ez szinte teljesen mindegy. Más a helyzet, ha notebook szolgál lazításra és szabadidőnkben filmet nézünk, netán zenét hallgatunk. A Trust XILO hangsugárzó visszaadja a zeneszámokban benne lévő hangokat, amire a notebook nincsen teljesen felkészítve.

Csilingelő magas és erőteljes mély hangoknál a Tust XILO egyformán jól érzi magát. A kétcsatornás sztereó hangsugárzók 4 Watt zenei teljesítményre képesek. Csúcs hangnyomással 8 Wattot produkálnak, ez tekintélyes szobahangerőnek felel meg.

Trust XILO hangsugárzó használatával nem függünk a fali konnektortól, mert a notebook USB-aljzatáról kapja az áramot, a hangjelet pedig a fülhallgató kimenet szolgáltatja.

Ennek van még egy előnye, a notebook saját hangszóróit automatikuan kapcsoljuk ki vele.

A Trust XILO vezetékébe épített tekerős hangerőszabályozóval állíthatjuk be a hangzást. Méreténél fogva bárhova el is vihetjük magunkkal, ha a szép hangzásról nem akarunk sehol lemondani.

Nem nagy, de annál nagyobbat szól a XILO és a jó minőséget a gyártó 3 éves garanciája támasztja alá.

www.cedrus.hu

www.trust.com/21180

Trust XILO hangsugárzó

Játssz és Nyerj!