Újulj meg a Csak a Nőknek Magazinnal!

Újulj meg a Csak a Nőknek Magazinnal!

346
Életmód táborral az egészségért

Bánfi Ibolya dietetikus tudását már megismerhették azok, akik rendszeresen járnak a Csak a Nőknek Klub rendezvényeire. Elkápráztatott bennünket egészséges ételek kóstolóival. Sokat megtudhattunk az egészséges életmódról, az egészség megőrzését szolgáló táplálkozásról. Ibolya olyan Életmód tábort hozott létre, ahol az elméleti tudáson túl, a gyakorlatba is beavatást nyernek azok, akik néhány napot rászánnak a megújulást segítő együttlétre. A tábor kikapcsolódásnak is remek lehetőség, ha valaki csak pihenni, feltöltődni szeretne. Azonban sokkal többet is kaphatunk ettől a néhány naptól. Teljes körű megújulásra alkalmas tudással térhet haza minden érdeklődő.

Ibolyához csatlakozik néhány szakértőnk is, akik hozzájárulnak a kikapcsolódást, a regenerálódást, testi-lelki feltöltődést szolgáló programhoz.

Rengeteg élményt ígérünk.

Egészséges reggeli, sok-sok mozgás, napi torna és kirándulás, vízkezelés, gőzpakolás, állapotfelmérés, személyes tanácsadás, ételbemutatók, gyógynövény tanácsadás, napi háromszori teljes értékű növényi étrend szolgálja a teljes kikapcsolódást.

Részvételi díj:

58.000Ft/3nap/2éj/fő teljes ellátással.

Családok jelentkezését is várjuk!
Gyermekkedvezmény: 0-3 éves korig ingyenes,
3-12 éves korig 50%kedvezmény.

Jelöld be, melyik időpont lenne számodra alkalmas. Kattints az alábbi linkre és töltsd ki a kérdőívet!
https://goo.gl/forms/RjLKKfM9jCD7aUFm1