Utolsó pillanat, avagy még mindig nem késő!

Utolsó pillanat, avagy még mindig nem késő!

Minden évben megfogadjuk, hogy nem hagyjuk az utolsó pillanatra. Persze idén is most jutott eszünkbe! De még mindig nem késő!
Szerencse vadászok!

Vannak, akik nem feledékenységből hagyják utolsó pillanatra az utazás kiválasztását. Ők a szerencse vadászok. Van kockázata a dolognak, de el kell ismerni, hogy a last minute utaknál jócskán lehet spórolni az utazáson. De arról nem vagyunk meggyőződve mi, utazási szakértők, hogy egy utolsó pillanatos ad hoc útnál, minden mindig simán megy. Miért izguljunk feleslegesen? Hát nem kényelmesebb saját utazási irodával rendelkezve, akár részletekben előre összegyűjtve az utazási keretet, jó előre megtervezni minden apró részletet? Mert mi ezt ajánljuk! Persze az adrenalin szerelmeseinek is tudunk mit ajánlani!

Több, mint 1,2 millió szálláslehetőségünkből néhány repülős utat varázsoltam elő, Európa legizgalmasabb helyeire. A feltüntetett árak a cikk írásának idején aktuálisak, nem minősülnek ajánlatnak!

Utolsó pillanatban tengernyi ajánlat. Honnan tudom, melyik az enyém?

Utazóként is jó, ha tudjuk, hogyan működik a turizmus, hogyan érhetünk el kivételes ajánlatokat kivételes feltételekkel. Ismétlés a tudás anyja, háromrészes sorozatunkban bemutattuk:

1: http://csakanoknek.hu/legyen-sajat-utazasi-irodad/

2: http://csakanoknek.hu/legy-tudatos-utazo/

3: http://csakanoknek.hu/te-hogy-valasztanal/

A videóban találhatóak a konkrét adatok a négy ajánlathoz.

Családi ajánlat

Egy barcelonai medencés villában található 1 hálószobás apartman, önellátással, repülővel, bérelt autóval 7 éjszakára 2 felnőtt és két 14 év alatti gyermek részére.

All inclusive terén Törökország verhetetlen!

A Török Riviéra, benne Antalya csodálatos! Ezért a második családi ajánlat 4*-os szállodában all inclusive ellátást tartalmaz repülővel, 8 éjszakára 2 felnőtt és két 14 év alatti gyermek részére.

Igazi romantika, kettesben Rómában!

Gondolva a különleges alkalmakra, évfordulókra, Rómában az elérhetetlennek tűnő luxusra mutatok visszautasíthatatlan lehetőséget repülővel 2 főre, 5*-os luxusszállodában reggelivel – a máshol elérhető ár töredékéért.

Kontinensünk vitathatatlanul legvonzóbb városa Velence!

Így nem maradhat ki a mostani videóból sem: repülővel 2 főre, 3*-os, reggelis ajánlat a piaci ár feléért, a város lüktető szívében, a pályaudvar és a Rialto között, mindentől karnyújtásnyi távolságra.

Annyi szépség vár ránk az utazásban, hogy nem érdemes kihagyni egyetlen kínálkozó lehetőséget sem!

Aki figyelemmel kísérte eddigi cikkeimet, már tudja, miért érdemes saját, online utazási irodával rendelkezni és hogyan tud nagykereskedelmi áron szállást foglalni.

A saját irodához vezető út első lépése ennek a kérdőívnek a kitöltése. A kérdőívet visszaküldők között, személyre szóló utazás megtervezését sorsoljuk ki.

https://goo.gl/forms/Mi15Y3ckpuyVCaUw2

Lengyel Ildikó

utazás szakértő

+ 36 20 930 8507                

sh.invitation@gmail.com