Valentin hét

Valentin hét

Néhány nap múlva Valentin kopogtat az ajtónkon. A szeretet ünneplése már nem csak egy nap, de egy egész hétig tart.  A Valentin hét arra való, hogy megerősítsük a szeretet, szerelem kötelékét, az Univerzum legcsodálatosabb érzését. Valójában ez nem csak a szerelmesek, a párok ünnepe. Ilyenkor ünnepelhetjük szüleink, gyermekeink, rokonaink, barátaink iránti szeretetünket is.

A február 14-ét (Valentin napját, vagy Bálint napját) megelőző hét minden napjának külön neve van. A Valentin hét a Rózsa napjával kezdődik és Valentin napjában csúcsosodik ki.

Február 7: Rózsa nap.
Ezen a napon rózsát ajándékoznak egymásnak a szerelmesek. A rózsa az örökkévaló szerelem szimbóluma. Ezen a napon kezdj el gondolkodni azon, milyen meglepetéseket készítesz Valentin napjára.

Február 8: Ajánlattétel napja.
Ez a legmegfelelőbb nap a leánykérésre, vagy szándékaink kinyilvánítására.

Február 9: Csokoládé nap.
Halmozd el magad és párodat finomabbnál finomabb csokoládékkal, melyek csak úgy olvadnak a szájban!

Február 10: Plüssmaci nap.
A párok ilyenkor általában a szeretetet ábrázoló plüssmacit ajándékoznak egymásnak.

Február 11: Ígéret nap.
A szeretet nem csak a házassági ajánlattételről és együtt töltött időről szól, hanem az egymás iránti felelősségvállalásról is. A párok ilyenkor ígéretet tesznek egymásnak, amivel meg tudják erősíteni, jobbítani a kapcsolatukat.

Február 12: Ölelés napja.
Az ölelés olyan dolgokat árul el rólunk, amiket nem lehet szavakba önteni. Öleljük át kedvesünket, rokonainkat, hozzátartozóinkat, barátainkat, hogy érezzék szeretetünket.

Február 13: Csók nap.
A szerelmesek ezt a napot várják a legjobban. Csókjaikat a szívük legmélyéről feltörő érzelmek teszik igazán szenvedélyessé.

Február 14: Valentin nap – a minőségi együttlét napja.
Ünneplés, vacsora, romantikus együttlét… Töltsd ezt a napot pároddal úgy, ahogy a legromantikusabb álmaidban megálmodtad!

És most egy kis Feng Shui!

Gua számaitokból meg tudod állapítani mindkettőtök kedvező irányait. Helyezd el úgy a vacsora asztalt és székeket, hogy lehetőleg mindketten valamelyik jó irányotok felé nézzetek (de természetesen egymás felé).
Kedvező és kedvezőtlen irányok: http://www.fengshui.hu/iranyok.html (ott megtalálod a Gua szám kiszámításához vezető linket is, ha szükséged van rá).

Feng Shuis ajándék-ötletek

 

Szilvásy Judit okl. mérnök
Feng Shui tanácsadó-oktató
Első Magyar Feng Shui Centrum

www.fengshuibolt.hu

Hasonló cikkek

58

51